Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazugsag vizsgalatra megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazugsag vizsgalatra megyek hogy vissza kapjam velemenyetek nagyon erdekel?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve a multban nem voltam tul jo ember. 22 eves no vagyok. Parommal ismertuk egymast akkor is. De miota vele vagyok teljesen mas vagyok nem hazudtam neki mas fel ev alatt nem csaltam meg tiszta szivembol szeretem nem is jutna estembe fajdalnat okozni neki. De nem tud nekem hinni eleg ha valami nem szaz szazalekosan egyertelmu es mar ketelkedik. Szet mentunk nem akar rolam hallani sem pedig ket het es jon a baba. Egyszeruen nem hiszem el hogy ez tortenik. Egy olyan dolog tette ra a pontot hogy a telefonom azt helezte ki hogy en elkuldtem valami kepet a galeriaban. Pedig nem is nyomkodtam. Azt hitte valakinek elkuldtem es direkt kitoroltem. Ossze irtam azokat amiket mindig a dejemhez vag hogy ez es az biztos nem igaz. Elszeretnem vegeztetni hogy vissza kapjam. Kerlek irjatok le ti mit gondoltok. Koszonom a valaszokat elire is.

2015. okt. 25. 19:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ertem amit mondassz csak lehet felfognom nehez.. es tovabb lepnem. Koszonom a velemenyeket.
2015. okt. 25. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Én tuti nem akarnék olyan férfival együtt lenne aki nem képes megbízni bennem. Mi értelme úgy a kapcsolatnak ha mindig számon vagy kérve? Miért akarsz te az egyértelmű kétségbeesésen kívül olyannal élni aki minden miatt számonkér?
2015. okt. 25. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:

A hazugságvizsgálatot szinte sehol nem fogadják el bizonyítékként, mert manipulálható!

Te akarsz elmenni, de ő nem kért rá, tehát nem fogja érdekelni az eredmény!

Magadnak kapsz egy eredményt, amit te így is tudsz!

Akkor mi is a kérdés?

2015. okt. 25. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!