Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolózás közben ha férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózás közben ha férfi NEM csukja be a szemét akkor az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat. Érdekel.
2010. márc. 17. 13:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A lányok romantikusabbak, így szeretnek csukott szemmel csókolózni, míg a fiúk általában "leskelődős" fajták.
2010. márc. 17. 15:10
 32/37 anonim ***** válasza:

15:02

Te tényleg nem érted az összefüggést? Nem is engem nézett csók közben. Az embereket nézte. Olyan volt mintha csak azért csókolt volna meg mert kötelesség, meg hogy mutassa, hogy igen neki van valakije. Nem azt mondtam, hogy ha innentől a barátom nem csukja be a szemét, akkor tudom, hogy el fog hagyni. Annyit jegyeztem meg, hogy az exemet nem érdekeltem. Inkább szemlélődött a világban, minthogy velem foglalkozzon.

2010. márc. 17. 15:13
 33/37 anonim ***** válasza:
A barátom nyitvahagyja a szemét, de biztos, hogy szeret^^ Én is nyitvahagyom, így nézhetem közben, olyan kis cuki^^ Máskor meg becsukom, és csak élvezem a csókolózást, viszont ha ő becsukja, akkor mindig nézem, mert valami eszméletlen aranyosXD *enyhénszerelmes*
2010. márc. 17. 15:44
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

15:13-as vagyok.

Na ennek nagyon örülök. Most komolyan. Örülök, hogy ti még nem tapasztaltatok ilyet mint én. Kívánom, hogy soha ne is tapasztaljátok meg!

Sok boldogságot minden nyitott és csukott szemmel csókolózónak!! :)

2010. márc. 17. 15:49
 35/37 anonim ***** válasza:

Hát a korábbi válaszokból leszűrt tapasztalatokkal megáldva valószínűsíthető hogy:

- Terhes vagy

_ Te vagy a medvedisznóember

2010. márc. 17. 19:03
 36/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Kinek írtad?
2010. márc. 17. 19:42
 37/37 anonim ***** válasza:

19:03-asnak!

Te meg egy Kretén!

2010. márc. 17. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!