Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben ha férfi NEM csukja be a szemét akkor az jelent valamit?
Jaj, nem tudom, most már komolyan elgondolkodtam. Én alapvetően elég naiv vagyok, de az emlékeim nem engedik elhinni a pozitív véleményeket, bocs fiúk! Az ex barátom általában nyitott szemmel csókolózott. Megkérdeztem miért, mire azt felelte ő is amit itt többen is írtok, hogy szeret nézni közben, meg szép vagyok és társai. Én elhittem neki, de továbbra sem hagyott nyugodni a dolog, mert ha kinyitottam a szemem nem egyszer fordult elő, hogy nem engem, hanem a környezetet nézte. (a sétáló embereket, történéseket) :S A kapcsolatunk rövid ideig tartott. Szakítottam vele, mert sok olyan "apró" dolog történt, amik kezdtek gyanúsak lenni. (például az milyen, hogy próbált tanácsot adni, hogyan hordjam a hajam. Ezzel így önmagában nincs is gond. A gáz csak az, hogy a jelenlegi barátnője pont az általa lefestett frizurát hordja. Gyanúm is van afelé, hogy kavartak míg együtt voltunk.) A lényeg, hogy az én esetemben ez valamiféle jelnek volt tekinthető. Úgy gondolom, hogy ha szeret, akkor becsukja a szemét, mert az élvezetre koncentrál. Persze lehet, hogy élvezi, ha nézhet. Rendben van, de ne gyakran csinálja, mert az már inkább gyanús!
19/L
Azta. Te komolyna idióták vagytok mind, ahogy látom. Akkor "ne dőlj be" az olyan abromságoknak, hogy csak szeret nézni közben. Elvégre én is hülyeségből írtam. Ezek a lányok jobban tudják, hogy mire gondol egy férfi ilyen esetben, mint egy férfi, aki személyes tapasztalatból bezsél.
(Haha, ez így leírva még viccesebb is, mint gondoltam.)
SZóval ja, a barátod egy se.ggfej, szakíts vele, halál rá. (Komolyan, akik itt osztják az észt, hogy ez nem jó jel, azok szörnyne megkeseredett és bizalmatlan emberek lesznek. Vidám életnek néznek elébe.)
14:37
Komolyan egészen félelmetes, hogy micsoda összefüggéseket tudtok kiekerekíteni a dologból. De persze ha nektek így kényelemsebb az élet, akkor hajrá. Gondoljatok csak továbbra is fasságokat.
Szerintem hagyd ott , az ilyen emberek genetikai szörnyek mert ha becsukják a szemüket smárolás közben átváltoznak és megesznek téged.100% h ezt jelenti ezt olvastam valahol akkor biztos h ígyvan nem pedig kitaláció. Ja am meg 2012-ben világvége lessz ugyhogy nem mind1 ?
Bocsesz csak már unom az efféle hülye kérdéseket....
14:37-es vagyok. Bocs de véleményem csak lehet. És az én eddigi tapasztalatom ezt mutatja. Az ember a saját tapasztalatai alapján ítéli meg a dolgokat. Én is ezt tettem, de kövezz meg!
"A lényeg, hogy az én esetemben ez valamiféle jelnek volt tekinthető."
El kéne olvasni!!! AZ ÉN ESETEMBEN. De bocs, hogy megosztom tapasztalatomat.
14:58
És pont ez az, ami baromság. Miért lett volna jel? HOnnan veszed, hogy összefüggöt bármivel is?
Tegnap este láttam egy cirmos cicát az ablakomban, ma meg egy kib@szott nagyot szartam reggel. Ezentúl tudni fogom, hogy ha cirmos cicát látok, akkor jobb, ha vécéközelben maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!