Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők! Hogy vélekedtek a prostituáltakról?
Figyelt kérdés
Lenézitek őket? Vagy esetleg sokra tartjátok?
Férfiak, létesítenétek valaha párkapcsolatot egy ex prostituálttal?
Nem hiszem hogy egy mekis 60-70ezer fizetesbol meglehet elni...éhenhalni pont eleg...nem a büdös a munkárol van szo szerintem
2015. okt. 22. 21:59
12/21 anonim válasza:
Sajnálom őket, mert a közhiedelemmel ellentétben a legtöbb nem éppen önszántából került erre a pályára, a luxus prostituálták sem érdekelnek, ha neki megéri, akkor nekem mindegy. Nekem biztos nem lenne gyomrom befeküdni akárki alá és még jó képet is vágni hozzá, plusz kockáztatni az életem egy Chanel táskáért.
Ami nem tetszik, az a médiában a luxusprostik futtatása, na de az nagyon. Nem érdekel mások döntése, az ő életük, de nem állítsuk már úgy be minden nap főműsoridőben ezt, mintha ez lenne a jó és követendő példa...
2015. okt. 22. 22:02
13/21 anonim válasza:
Szanndrita
Akkor menjen és keressen normális munkát,tanuljon szerezzen szakmát,diplomát.
És igenis meglehet élni.
Egyik csoporttársam egyetem mellett dolgozik.
Nő és mégis van munkája,ahol nem kereset többet mint 60-70 ezer Ft.És ő ebből fizette a kolit,kaját+egyetemi dolgok stb....szóval ebből élt.Családjának nincs pénze erre.De volt olyan is ,hogy a téli szünetig míg nem utazott haza elvállalt még +munkat.Télen szórólapozott reggeltől délután 4-ig kint állt és osztogatta.
Egy idős velem de rendkivül tisztelem őt.
Az olyat mint őt hívják NŐnek,nem ezeket a szutykokat akiket ti annyira védtek itt....
2015. okt. 22. 22:15
14/21 anonim válasza:
*Az olyat mint ő
2015. okt. 22. 22:17
15/21 anonim válasza:
13: A legtöbb prostituált nem önszántából lett az, hanem olyan családi, szociális környezetből jöttek, ahol rákényszerítik őket a prostitúcióra. A külföldi "jóléti" prostik is inkább emberkereskedők áldozatai, hollandok mesélték nekem, hogy náluk a legtöbb prostituált igazából nem erotikus munkára megy ki, hanem kint elveszik a papírjaikat és ezeknek a lányoknak a többsége nem beszélnek semmilyen nyelvet, így teljesen ki vannak szolgáltatva.
2015. okt. 22. 22:28
16/21 anonim válasza:
Kérjenek segítséget!!!!
Itthon és külföldön is lehetséges.Létezik a világon tolmács.....
Én úgy vagyok ezzel,hogy aki tehetetlen az megis érdemli.Ha k.félni tud akkor tudjon segitséget is kérni...
13-as voltam
2015. okt. 22. 22:52
17/21 anonim válasza:
Ha a férfiaknak nem lenne szükségük prostikra már évszázadok (évezredek?) óta, akkor ez a "szakma" nem is létezne. Nem őket kell gyűlölni, vagy lenézni ezért. Ha egyik napról a másikra megszűnnének az örömlányok és szolgáltatásaik, azt hiszem lenne nagy felháborodás a férfiak részéről...
2015. okt. 22. 23:47
18/21 anonim válasza:
Nem foglalkoztatnak, nem is jártam, járok hozzájuk. Ha megismerkednék valakivel akiről kiderülne hogy prostituált volt, emiatt nem szakítanék vele. ( persze ha nem igénytelen, útszéli hanem luxuskategória) 27/F
2015. okt. 22. 23:55
19/21 anonim válasza:
Különösebben nem érdekelnek. Mindenki azt kezd az életével, amit akar, nekem attól nem lesz se több se kevesebb, ha a prosti a meki, vagy egy gyári 3 műszakos meló helyett inkább szétteszi a lábát. Érdekel is engem, hogy ki mit csinál, elég nekem a saját életem rendezgetni.
2015. okt. 23. 01:48
20/21 anonim válasza:
Semmire nem tartom őket. A szemembe egy wc pucoló néni sokkal többet ér. Lábat szétrakni és szo.pni egy full hü.lye is. Nem kell hozzá tudomány,max gusztus. Ellenben elmenni gyárba 3 műszakba dolgozni...na oda legalább már kitartás kell, ha ész nem is nagyon. És ez már becsülendő. Szóval a kurvulás helyett lenne más alternatívájuk is ezeknek a nőknek, csak éppen lusták hozzá. Ezért nem tartom őket semmire sem. 30/nő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!