Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, miként vélekedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miként vélekedtek a rendőrökről?

Figyelt kérdés

Kedves Nők!

Leírnátok nagyjából azt az érzést, amikor megláttok egy rendőrt, és mire gondoltok legtöbbször, mi jár a fejetekben? Erre igazából azért vagyok kíváncsi, mert sok nőnek bejönnek, ellenben néhányan utálják őket.

Valóban olyan sok nőnek tetszenek ? Miért?

#dtrhtfh
2014. márc. 25. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
gumibot hmm nyam
2014. márc. 25. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
férfikén is félek ,félek attól hogy megzsanettolnak a kisbuszba
2014. márc. 26. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok nőnek az egyenruha miatt tetszenek.

Én utálom őket (bár nem illik ilyet mondani), az jut az eszembe, mikor meglátok egyet is, hogy szánalmasak és beképzeltek. Csak hát nincs mire annak lenni... Van 1-2 rendőr ismerősöm, velük elvagyok, de a legtöbbet utálom.

2014. márc. 26. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyenruha miatt van hogy tetszenek a nőknek. Nekem nem jönnek be de megvan az okom rá, valahogy sose voltam jóban velük. :)

20L

2014. márc. 26. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én teljesen bezsongok :D Na nem csak a kinézetről, meg egyenruháról van szó (habár elég vonzó), hanem nekem a rendőrség egy nagyon régi mániám. Imádok mindent, ami ezzel kapcsolatos, ha meghallom a szirénát, látok egy rendőrautót, stb. Idén jelentkeztem is az RTK-ra, reméljük minden jól megy és én is bekerülhetek a csapatba:). Egyébként engem azért is vonzanak a rendőrök (és egyéb hivatásosok, kéklámpások), mert szeretem, ha egy férfi talpraesett, jókiállású, határozott. Csak sajnos egyre többen kerülnek be közéjük olyanok is, akiknek egyébként ott semmi helye...

19L

2014. ápr. 4. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!