Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak és nők! Hogy vélekedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők! Hogy vélekedtek a prostituáltakról?

Figyelt kérdés

Lenézitek őket? Vagy esetleg sokra tartjátok?

Férfiak, létesítenétek valaha párkapcsolatot egy ex prostituálttal?

A válaszhoz írd oda, milyen nemű vagy

2015. okt. 22. 21:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én mint nő nem nézem le őket szerintem jobb mintha segelyeket koldulna es ehezne nehéz döntés de nyilván azért válalja ezt csinálni mert ez az orazag ra kenyszeriti es nem akar nélkulozni.
2015. okt. 22. 21:25
 2/21 anonim ***** válasza:
62%

én csak sajnálom az úszéli 2000 es lányokat, mert svájcban havi 1 millájuk is meglenne

akinek van gyomra hozzá és csinálja, legalább ésszel tenné, mert nyugdíja neki se lesz. ez a véleményem róluk.

2015. okt. 22. 21:26
 3/21 anonim ***** válasza:
*N
2015. okt. 22. 21:26
 4/21 anonim ***** válasza:

Ez is egy munka habár sok köztük az undorító! Illusztráció!

[link]

2015. okt. 22. 21:32
 5/21 mikeXxX ***** válasza:
Amíg nem ismertem meg valakit nem nézem le mert engem is arc alapján sokan beképzeltnek tartanak aztán aki megismer rájön , hogy mégsem vagyok az így én sem vagyok előítéletes ! akinek tényleg nagyon hányatott sorsa volt és azért csinálta azt talán nem nézném le ezért, de aki új ruháért vagy drogért vagy mert kell egy BMW azért tette azt már azt hiszem lenézem mert azt máshogy is lehet venni ! Párkapcsolatot meg nem hinném , hogy tudnék létesíteni azzal aki úgy mond eladta magát erre egy példa én az a típus vagyok aki a háttérből figyel és ellesi a dolgokat illetve figyeli az embereket így én semmi pénzért nem lennék színész vagy megafrászos mert a valóság háztól is hányok de még a tv-től is :D ! 36 f
2015. okt. 22. 21:33
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

Nekem semlegesek. Nem nézem le, és nem is tartom sokra őket, csak simán hidegen hagynak. Soha nem voltam még prostinál, és nem is tervezem.

Párválasztásnál ha megvan az összhang, nálam nem oszt nem szoroz, hogy az illetőnek milyen volt az előélete, csak azért nem fogok valakit elutasítani, mert régebben prostituált volt.

F

2015. okt. 22. 21:34
 7/21 anonim ***** válasza:

Aki kényszerből csinálja azt sajnálom de aki visszont azért Dubájjozik/qurválkodik hogy legyen dijooor táskája azt visszont nem tudom sajnálni.

N

2015. okt. 22. 21:47
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem pedig igenis gusztustalan egy szakma.És most aki azt mondja,hogy de legalább "dolgozik" valamit és nem segélyért koldul ugyan már.....nekem ne mondja senki ,hogy egy 20-30 éves nőnek nincs más kereseti lehetősége mint prostituáltság.

Menjen el egy Mcdonalds-ba kiszolgálónak és kap havi 60-70 ezer Ft-ot.

Jaaaa hogy büdös a munka..

Ezért gusztustalan egy brigád ez...de úgy cseszi el az életét mindenki ahogy akarja.Ha ők nemi betegségek,nem kívánt terhességek és egyáltalán ebben a megaláztatásban látják a boldogságukat csinálják.

Ja és aki igénybe veszi a "szolgáltatásukat" azokról is hasonló a véleményem.

20/F

2015. okt. 22. 21:49
 9/21 anonim ***** válasza:
41%
Pénz és fa..éhes szutykok:) Sajnos lehet majd én is kuncsaft leszek, mert nincs sok sikerem a nőknél, de hát a pina az pina!
2015. okt. 22. 21:52
 10/21 anonim ***** válasza:
53%

Undorítónak tartom és lenézem őket. És azokat is, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

N

2015. okt. 22. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!