Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők! Hogy vélekedtek a prostituáltakról?
Lenézitek őket? Vagy esetleg sokra tartjátok?
Férfiak, létesítenétek valaha párkapcsolatot egy ex prostituálttal?
A válaszhoz írd oda, milyen nemű vagy
én csak sajnálom az úszéli 2000 es lányokat, mert svájcban havi 1 millájuk is meglenne
akinek van gyomra hozzá és csinálja, legalább ésszel tenné, mert nyugdíja neki se lesz. ez a véleményem róluk.
Nekem semlegesek. Nem nézem le, és nem is tartom sokra őket, csak simán hidegen hagynak. Soha nem voltam még prostinál, és nem is tervezem.
Párválasztásnál ha megvan az összhang, nálam nem oszt nem szoroz, hogy az illetőnek milyen volt az előélete, csak azért nem fogok valakit elutasítani, mert régebben prostituált volt.
F
Aki kényszerből csinálja azt sajnálom de aki visszont azért Dubájjozik/qurválkodik hogy legyen dijooor táskája azt visszont nem tudom sajnálni.
N
Szerintem pedig igenis gusztustalan egy szakma.És most aki azt mondja,hogy de legalább "dolgozik" valamit és nem segélyért koldul ugyan már.....nekem ne mondja senki ,hogy egy 20-30 éves nőnek nincs más kereseti lehetősége mint prostituáltság.
Menjen el egy Mcdonalds-ba kiszolgálónak és kap havi 60-70 ezer Ft-ot.
Jaaaa hogy büdös a munka..
Ezért gusztustalan egy brigád ez...de úgy cseszi el az életét mindenki ahogy akarja.Ha ők nemi betegségek,nem kívánt terhességek és egyáltalán ebben a megaláztatásban látják a boldogságukat csinálják.
Ja és aki igénybe veszi a "szolgáltatásukat" azokról is hasonló a véleményem.
20/F
Undorítónak tartom és lenézem őket. És azokat is, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!