Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom kit válasszak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kit válasszak vagy mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Volt egy szerelmem gyerek kori szerelem volt, titokban keztunk el jarni kb 2evig igy ment mert a szuleim nem fogadtak el őt azzal a szóval nem hozzam való és nem lenne melette életem. De nem hallgattam rajuk igy tovább talàlkozgattunk titokban de igy se neki se nekem nem volt jo,és egynap megszöktetett és naluk éltünk a szüleim kitagadtak nem foglalkoztak velem csak akkor ha otthagyom a fiut de nem hagytam ott 6honapot eltunk egyutt mert anyamek szet szedtek minket, egyfaluba laktunk igy nem volt olyan elkeruljuk egymast a szuleimmel es haza vittek nagyon rossz volt mert akkor terhes voltam de nem mertem elmondani ne hogy elvetessek tolem.A baratom eljott ertem de elzavartak apuval is osszement es rajottek terhes vagyok az volt eletem legrosszabb napja mert elvetettek tolem amit nem akartam sirtam konyorogtem de nem semmi ertelme nem volt nem engedtek kisem a hazbol, azt montak nekem te erdekedben csinaltuk es hogy ha mas gyereke lett volna ok lettek volna a legboldogabbak hogy terhes vagyok:( de en ot szeretem es a gyerek kelett nekunk ezt vartuk de nem lett. Orvosnak adtak jocskan penzt hogy minden jo legyen es szerencsere minden rendben lett. De a szivem darabokra szakadt:( a baratom nagyon sirt nagyon osszetort es monta menjek el vele ujra naluk hadjam itt oket orokkre de még itthon vagyok es titokban jarunk ujra ennek az esetnek 8honapja de orokkre a szivemben marad:( nem tudom mit csinaljak mert mar a fiu is beleunt ebbe hogy nem megyek hozza de sajnalom anyamekat is rudom mit tettek de akkor is jot akartak nekem de en nekem rossz lett apuis mondja szegyent ujra ne hozzak ra mert nem viseli el mar :( nem tudom mit tegyek ;( olyan tanacstalan vagyok;( ha elmek vele kitagadnak ha meg itthon maradok csak szenvedek nekem a szerelnem melett jo es ujra vissza akarjuk hozzni a kisbabankat de mar senki nem szedhet szet minket, de ő ugyakarja hogyha mar ott lakunk naluk de nem tudom mit csinaljak koszonom aki elolvasta !!
2015. okt. 19. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézd, 100%-ra biztos vagyok benne, hogy ez az egész így ahogy van kamu. Vagy h igaz is, akkor valamit elhallgatsz.

Amennyiben felnőtt korú és cselekvőképes vagy, nincs olyan, hogy hazavisznek, nincs olyan, hogy elvetetik veled a gyereket. Persze ha cselekvőképtelen vagy, akkor megtehetik, de ez esetben bolond az a szülő aki fél évet vár.

2015. okt. 20. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:

"A helyesirasom nekem tokeletes"

Drágám, neked nincs olyanod, hogy helyesírás.

Egyszerű matek képlet:

vok = vagyok - agy

2015. okt. 20. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!