Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kit válasszak vagy mit csinaljak?
Ha még nem vagy felnőtt korú, akkor az ő felelősségük vagy, persze akkor is lehetne jobban intézni a dolgot, de attól még igazuk van. Ha már felnőtt korú vagy, akkor meg ne viselkedj gyerekként.
(Egyébként meggyőződésem, hogy kamu az egész)
Én nem provokálni akartalak, de felnőttként megtehetted volna, hogy arrafele sem méssz, a másik meg az, hogy orvos vagyok, habár nem nőgyógyász, de nekem senki nem tudna annyi pénzt adni, hogy én akarattal ártsak valakinek ha tisztán látom, hogy ő nem akarja, plusz, hogy felnőtt, bármikor feljelenthet, ami azt jelenti, hogy nem dolgozhatok, annyi pénzt nem tudnának adni, hogy ezt tegyem.
Ha jól tudom az anya az utolsó percig meggondolhatja magát, ha aláírta a papírt ha nem, s ha kérlelted, hogy ne tegye akkor az az orvos megérdemelné, hogy az utolsó fityingjét is elpereld tőle, mert olyat tett veled amit nem akartál.
A szüleid miért ellenzik annyira a barátod? Nem tudnátok elköltözni a barátoddal a faluból? Ám akkor is ha nem tudtok más faluba/városba költözni, akkor sem vagy köteles a szüleid akaratát végrehajtani, ha neked az nem jó. Felnőttként nem tehetnek olyant, hogy hazaráncigálnak, olyankor pl ki lehet hívni a rendőrséget. Ha te 22 évesen menni akarsz akkor menj.
mi bajuk a fiúval?
nem lehet, hogy titokban apád másik gyereke?
Jesszus...ott vagy te 22, ahol én újra 18...
Az írásodból, helyesírásodból lerí, hogy nem vagy 22. S arról nem is beszélve, amit előttem is írtak, hogy erőszakkal nem veszik el senki magzatát sem...
A sztori valóban megtörténHET, de most biztos vagyok benne, hogy otthonülő unatkozó írta ki.
És a stílusodról meg nem is beszélve..."menjé mááá" vagy hogy fogalmaztál...
HA neadjisten igaz a sztori, ne tőlünk várd el, hogy megmondjuk, hogy mit csinálj. Nem ismerünk se téged, se a szüleidet se a srácot. De ha a szüleid így reagáltak meg van az oka: roma, büntetett előéletű, semmirekellő stb.
Am meg nem kamuzd be a korodat, attól nem tűnsz felnőttnek sem érettebbnek...sőt...;)
25N
"ha meg nem tetszik amit irtam akk ne szolj bele"
Mivel kitetted a kérdést, egyértelmű hogy jönnek negatív válaszok ;) Szólásszabadság vagy mi a szösz ;)
Ha nem tetszik a negatív kommentelés, akkor ne tegyél ki kérdést ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!