Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes vagyok, amiért ezt összekombináltam? Ti mit gondolnátok?
CSupán kíváncsi vagyok más véleményére is, hogy csak a női túlgondolás játszik-e szerepet nálam,vagy más is reálisnak látja-e ezt?
Röviden annyi,hogy az első barátommal két éve szakítottunk.
Csúnya vége volt,veszekedtünk, gyerekesek voltunk, tapasztalatlanok mindketten,aminek meg is volt az eredménye. Két évnyi kapcsolat után szakítottunk, mint két ellenség, de tudom,hogy addig nagyon is szeretett.
Nehéz volt,de azthittem feldolgoztam. Amíg nem láttam, teljesen jól is voltam.
A minap egy szórakozóhelyen voltam, és egy év után itt láttam újra. Én elvoltam, szórakoztam, nevetgéltem, közben félszemmel mindig ránéztem-nem értem miért.
Néha mintha ő is rámnézett volna, ám furcsa módon korán elment. Nem tudom megmagyarázni az érzést, de kicsit görcsöltem amikor láttam.
Aztán láttam,egy barátnőm által,hogy másnap épp megosztotta azt a számot,hogy 'see you again'.
Én hirtelen azt gondoltam/gondolom,hogy ez nem véletlen,és lehet miattam van.
Vagy csupán egy nagy véletlen? Ti mit gondolnátok? Nem csinálok ebből ügyet, csak érdekel,hogy én vagyok ilyen kis túlgondoló vagy lehetséges ez?Mit gondoltok?
Hát ő is felkavart engem,rendesen. Pedig csak rápillantottam néha-néha.
A fiúknál is olyan mély nyomot tud hagyni az első kapcsolat, mint nálunk? Lehet,hogy ő is így van most,ahogy én?
Jaja, könnyen lehet, hogy még érez irántad valamit.
Gyerekes csak akkor leszel, ha majd teherbe esel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!