Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek kicsit rosszul esne ez a fiútól, vagy nem gondolnátok semmi rosszat?
Eleinte, rosszul esne, De nem bankodnek miatta sokaig, egyszeruen nem eri meg...
Inkabb orulnek neki hogy nem estem bele egy ilyen fiuba
18/L
Kicsit biztos rosszul esne, de megérteném, hiszen mindenki vágyik megerősítésre, senkitől nem várható el, hogy egyoldalúan epekedjen... És ha más adja meg ezt a biztatást, megerősítést, akkor az természetes, hogy érzéseket vált ki, amit - ígéret ide vagy oda - nem lehet megállítani. Fordított helyzetben én sem várnék a bizonytalanra, ha ott van előttem valaki, aki viszont biztos abban, hogy mit akar.
Mert aki nem áll készen kapcsolatra, az két hét múlva se biztos, hogy fog... az ilyesmit nem lehet erőltetni... Ráadásul mivel nem járok az illetővel, ezért nem tudhatom, hogy TÉNYLEG összeillenénk-e, kialakulnának-e mélyebb érzések is... Ebben az esetben szerintem nem várható el kizárólagosság, hiszen még ki sem alakult az a stabil alap, amire építeni lehetne, és ami alapján az ember el tudná dönteni egyértelműen, hogy "igen, őt akarom".
Attól még eshet rosszul természetesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!