Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek kicsit rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek kicsit rosszul esne ez a fiútól, vagy nem gondolnátok semmi rosszat?

Figyelt kérdés
Egy fiú aki kapcsolatot akart veled de te idő kértél hogy adjon neked.Bejön neked a fiú régóta ismered de nem rég szakítottal a barátoddal 5 év után ezért időt kértél tőle mert még nem állsz készen kapcsolatra.A fiú adott időt de közben összejött 2 hét után más lánnyal vagyis nem volt türelmes veled hiába azt mondta hogy ad időt amennyit akarsz mert komolyan akar téged.
2015. szept. 30. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte, rosszul esne, De nem bankodnek miatta sokaig, egyszeruen nem eri meg...

Inkabb orulnek neki hogy nem estem bele egy ilyen fiuba

18/L

2015. szept. 30. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem esne jól, mivel bejött és úgy érezném, hogy nem érek neki semmit.
2015. szept. 30. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd az ő szemszögéből is.Lehet nem direkt kereste a másik lányt,csak úgy alakult.Még nem jártatok,ne várj nagy ragaszkodást.Gondolhatta a pasi azt is,hogy ki tudja mennyi időre van szükséged.Nincs a pasival semmi gond.Az is érthető,hogy még nem akarsz kapcsolatot,de a pasira nem jogosan neheztelsz.
2015. szept. 30. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Kicsit biztos rosszul esne, de megérteném, hiszen mindenki vágyik megerősítésre, senkitől nem várható el, hogy egyoldalúan epekedjen... És ha más adja meg ezt a biztatást, megerősítést, akkor az természetes, hogy érzéseket vált ki, amit - ígéret ide vagy oda - nem lehet megállítani. Fordított helyzetben én sem várnék a bizonytalanra, ha ott van előttem valaki, aki viszont biztos abban, hogy mit akar.

Mert aki nem áll készen kapcsolatra, az két hét múlva se biztos, hogy fog... az ilyesmit nem lehet erőltetni... Ráadásul mivel nem járok az illetővel, ezért nem tudhatom, hogy TÉNYLEG összeillenénk-e, kialakulnának-e mélyebb érzések is... Ebben az esetben szerintem nem várható el kizárólagosság, hiszen még ki sem alakult az a stabil alap, amire építeni lehetne, és ami alapján az ember el tudná dönteni egyértelműen, hogy "igen, őt akarom".

Attól még eshet rosszul természetesen...

2015. szept. 30. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, biztos rosszul esne, és ha megígérte, hogy ad időt, akkor haragudnék is. Ha nem tett ígéretet, csak rosszul esne, de nem lennék rá dühös/mérges, csak olyan "nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy én szerettem volna" módon.
2017. dec. 5. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!