Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy titokzatos nő vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy titokzatos nő vonzó a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 21:32
 1/6 _Harry Potter_ ***** válasza:
Ha szexi, akkor igen. Mert akkor lehet fantáziálni, hogy merről hány méter.
2015. okt. 18. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, annak tartanak :P
2015. okt. 18. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
csak bizonyos mértékig
2015. okt. 18. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak óvatos vagyok. Nem is mondtam el a véletlenül lett új ismerősnek ( sok közössel mondjuk), hogy hol lakom és milyen autóm van. Hisztizni kezdett, durvábban, mint egy nő :D
2015. okt. 18. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez a férfitól függ :) Sok férfi vonzónak tartja a titokzatos nőket, de sokan meg a hozzám hasonló "egyszerű lelkeket" tartja vonzóbbnak, akiknél nem kell találgatni és sokat agyalni, hogy most vajon mit akar, mire vágyik, miről van szó úgy egyáltalán, hanem abszolút egyértelmű minden helyzet. Nekem is sokszor mondták korábban, hogy legyk titokzatosabb, arra buknak a férfiak, de most mit mondjak, így is találtam olyan férfit, akire nekem szükségem van (sőt, szerintem olyan férfit, akire én vágyom, csak így találhattam), és biztos vagyok benne, hogy azok, akik titokzatosságra ösztönöztek, azok is találnak magukhoz valót a maguk rejtélyességével.

Mert szerencsére, ahogy mi, nők sem vagyunk egyformák, úgy a férfiak sem azok :) Ki ezt szereti, ki azt. Mindenki megtalálja a neki valót :)

2015. okt. 18. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Én most itt nem arra gondolok, hogy megjátsza az eszét, hanem hogy alapjáraton ilyen. Nem azért, hogy ezzel valamilyen célt érjen el.
2015. okt. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!