Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferfiaknak mi jon be a nok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiaknak mi jon be a nok oltozkodeset illetoen?

Figyelt kérdés

Altalaban 2 tipust lehet megfigyelni a noknel, az egyik olyan, hogy szinte mindi fekete-feher-bezs-szurke esetleg sotetkek, bordo szinu ruhakalt kombinal, mig a masik oldal picit bevallalosabb ugymond, esetleg sarga-feketevel, vilagoskek-feherrel, piros-feketevel, lila-feherrel...

Melyik jon inkabb be, ha egy csaj inkabb szinesen oltozik(nem ugy, hogy 3 szin van rajta, hanem 2, amibol az egyik semleges, a masik elenkebb), vagy inkabb a masik kategoria.

Miert?

2015. okt. 10. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a szolidabbakat szeretem. De nem gondolnám, hogy bárkit eltaszítanék magamtól azért, mert szinesen öltözködik.

Fontosabb az, h legyen öszhangban az egyéniségével.

26F

2015. okt. 10. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Legyen nőies .. a szin igazábol mindegy .

+ vasalt haj .. az is nagyot dob nekem nagyon bejön ha egy lánynak hosszú vasalt haja van ..

23F

2015. okt. 10. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfit az sem érdekli, ha narancssárga szoknya van rajtad rózsaszín felsővel.
2015. okt. 10. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ami lehet, hogy aki visszafogottabb színeket választ, annak az öltözéke könnyebben lesz "összeszedett", illetve az elegánsabb is. Ha sok a színes ruha, azzal könnyebb mellélőni.
2015. okt. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!