Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként meg tudod tenni, hogy szexelsz valakivel, de nem viszel bele érzelmeket?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?2015. okt. 18. 06:55
1/13 Rezi Dencia válasza:
Nem vagyok nő, de bizony sok egy éjszakás kalandom volt. Gondolod az összes nő belém szeretett arra az egy éjszakára?
3/13 anonim válasza:
Igen, 31, de nagyon ki kell legyek éhezve.
4/13 anonim válasza:
Volt már példa. Úgy történt, hogy összejöttem egy pasival, és igazából ő ölte ki a szerelemnek még a lehetőségét is. Túl gyors volt, mindent gyorsan akart, szexelni is gyorsan szexelt. Én ilyenbe nem tudok beleszeretni. 😃
21 vagyok
5/13 anonim válasza:
Volt. Nem mindenkihez vonzodom annyira, hogy bele legyek zugva. Egy szex ezen nem valtoztat.
6/13 anonim válasza:
nem
ezért nem is megy az 1 éjszakás..már nem is aktuális…
21 évesen tudtam már
28
8/13 anonim válasza:
Nem. Nem is volt részem ilyenben soha és nem is lesz. 30/nő
9/13 anonim válasza:
Volt idő,amikor azt hittem,képes vagyok rá,de nem,nem az a típus vagyok. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!