Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

már több mint egy éve szakítottunk az előző barátommal.

soha senkit nem szerettem még így, önzetlenül, magamnál is jobban.

bármit megtettem volna azért h boldoggá tegyem és meg is tettem.(ez fordítva is így volt)

tökéletes volt a kapcsolatunk, imádtuk egymást,a szex is fantasztikus volt de vége lett.(ez egy elég összetett sztori de a lényeg az h érte egy elég nagy trauma és valakit hibáztatnia kellett)

nagyon sokáig tartott míg ki tudtam verni a fejemből.(igazából még most sem sikerült teljesen)

folyamatosan pasik ostromolnak mégsem találtam senkit aki el tudta volna őt felejtetni.

örültem neki h nem egy városban lakunk és nem is egy városban tanulunk így úgy gondoltam h soha többé nem kell látnom és hallanom róla semmit.

a legjobb barátom az unokatestvére de mióta szakítottunk nem tartják a kapcsolatot.

idáig minden terv szerint haladt csak h az exbarátom nagyon rossz anyagi helyzetbe került és felhívta a legjobb barátom h próbáljon neki valami munkát keresni pesten mert ahol ő tanul ott nem talált munkát.

keresett és talált is az én kedvenc báromban.

én teljesen lesokkoltam, feltörtek bennem újra az érzések és az h soha többé nem szeretném látni mert tudom h nagyon fájna, de tudtam h szüksége van a munkára, így úgy döntöttem h többé nem megyek le.

ezen a hétvégén kezdett, a legjobb barátom le is ment vele aztán sokat beszélgettek, h ő is igazán szeretett és örülne neki ha lemennék én is hozzá és megihatnánk valamit,beszélgethetnénk mivel régen nem láttuk egymást.

nem tudom h mit akar vagy h h érez, vagy h érez e valami még irántam.

szerintetek mennyek le és beszélgessek vele?

láttok rá valami esélyt h érez még irántam valami?

L/19

2010. márc. 16. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt csak akkor tudod meg, ha lemész. Biztos nagyon nehéz lesz, de egyszer úgyis összetalálkoznátok. Mert van rá esély!

Minden okkal történik. Ez sem lehet véletlen. ;)

2010. márc. 16. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!