Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves "férfiak"! Miért/mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves "férfiak"! Miért/mire jó ez nektek?

Figyelt kérdés

Miért jó egy lányt hónapokig hitegetni,hogy így szeretitek meg úgy szeretitek aztán amikor már a lány azt hiszi,hogy minden oké, akkor leléptek a semmibe? Nem vagyok se ronda se hülye,de már nem az első ilyen eset történik meg velem. Néha azt hiszem,hogy túl normális vagyok a másik nem számára... azt meg már nem is taglalom,hogy ezek a drága expasik milyen nőket szednek össze utánam...

Itt sír egy csomó pasi,hogy már nem lehet normális nőt találni, aki ismerkedne is velük, hát pontosan ezért nem találtok,mert már én is mindenkit elküldök a francba,hogy bocs,de nem akarok ismerkedni,mert EZÉRT?! nincs értelme.

2015. okt. 15. 22:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, most már tudni akarom hogy ha a bmw meg az audi szar, akkor melyik autótól csúszik le a bugyid? :)
2015. okt. 16. 04:47
 32/39 anonim ***** válasza:

Elmondom mire volt ez jó.

Lehet, hogy túl sokat húztad az udvarlód agyát, és egyszerűen csak feladta! Férfiszemmel ez a válaszom.

2015. okt. 16. 06:43
 33/39 anonim ***** válasza:
47%

ennyi hülyegyereket ezen az oldalon...

Kérdező, nyugi, ne hagyd magad felhúzni evvel a sok lúzerrel.

2015. okt. 16. 06:48
 34/39 A kérdező kommentje:
#31-es SEMMILYEN autótól nem csúszik le a bugyim, nem tudom miért olyan hihetetlen ez... :D ha egy pasi csak azzal tud nálam bevágódni,hogy van egy sz*ros autója akkor azt nagyon tudom sajnálni...
2015. okt. 16. 07:15
 35/39 anonim ***** válasza:
9%

A BMW szar... Lol.

1. A BMW egy műalkotás, nem is autó. Ha egy férfi azért ül BMW-ben, mert látja az értékét, és nem szimpla jampiskodásból, akkor jóarc.

2. Ne rinyálj. Mindenki addig kapja ugyanazt a szar helyzetet, amíg meg nem tanulja az adott leckét. Te még nem tanultad meg. Majd idővel. Nyugi.

2015. okt. 16. 07:24
 36/39 anonim ***** válasza:
Zsír a buli! :D
2015. okt. 16. 10:17
 37/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik korosztalyba tartozol, de ha te is 20 -hoz kozeli vagy, akkor aterzem a helyzeted.

Szornyu a felhozatal, kapcsolatra teljesen alkalmatlanok a mai kisfiuk, a normalisak meg termeszetesen hamar talalnak maguknak baratnot.

2015. okt. 16. 11:31
 38/39 anonim ***** válasza:

A külföldi pasik nem ilyenek, tapasztalat! ;)

Magyar a kvára bukik, aztán panaszkodik:)

2015. okt. 16. 13:02
 39/39 anonim ***** válasza:
Akkor sem ha a bugyid egy kötéllel hozzá van rögzítve egy kocsi vontatóhorgázhoz? Mert szerintem attól biztos lecsúszna. :)
2015. okt. 16. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!