Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves "férfiak"! Miért/mire jó ez nektek?
Miért jó egy lányt hónapokig hitegetni,hogy így szeretitek meg úgy szeretitek aztán amikor már a lány azt hiszi,hogy minden oké, akkor leléptek a semmibe? Nem vagyok se ronda se hülye,de már nem az első ilyen eset történik meg velem. Néha azt hiszem,hogy túl normális vagyok a másik nem számára... azt meg már nem is taglalom,hogy ezek a drága expasik milyen nőket szednek össze utánam...
Itt sír egy csomó pasi,hogy már nem lehet normális nőt találni, aki ismerkedne is velük, hát pontosan ezért nem találtok,mert már én is mindenkit elküldök a francba,hogy bocs,de nem akarok ismerkedni,mert EZÉRT?! nincs értelme.
Ha mindig ugyanabba a folyóba lépsz, miért csodálkozol, ha vizes leszel?
Ne gondolkodj végletekben.
Gondold végig. milyen közös tulajdonságai voltak az exeidnek.
Ott lesz a hiba,és változtass.
Azt mondta mindegyik, hogy szeret?
Hm.
Milyen meglepő...
Ne a szavakra,a tettekre figyelj.
Egy rossz dolgot nem eliminál mondjuk két jó.
Erről szól a manipuláció, felismerni, ki mennyire fontos a másiknak,az érzései mennyire valósak.
Nehéz ügy.
Ne add ki az érzéseid túlságosan, amíg nem vagy biztos a másikban,és gondolkodj el a hibáidon.
Fel a fejjel :)
Próbáld meg kiszűrni a tajtparasztokat; mondjuk nem lesz nehéz dolgod egy olyan oszágban, ahol a lakosság nagy rèsze az.
Tényleg, rá kell èrezni, h kiben bízhatsz (alapszabály: csak magadban).
Direkt leírtam az egyetlenegy válaszomban,hogy lesz*rom,hogy kinek mije van nem érdekel ha bmw-d van meg az se ha semmid nincs, erre mindenki ezzel b*sztat... :D mellesleg meg még kb senki nem válaszolt a kérdésemre csak kiragadtatok egy részt,hogy miért nem ismerkedem és azon pörögtök... :D
Utolsó kommentelő ne vedd a szívedre nem neked akartam beszólni! :D
Nem érdekel titeket a Bmw?
Hát persze.
Mikor Bmw-ben ülök,kb a szemükkel basznak meg a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!