Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évig irogatott egy albán férfi neten. Taliztunk ismerkedtünk . Hogyan tovább?
te magyar vagy amúgy??
másnak is biztos írt két év alatt amúgy, megvoltál te is, kíváncsi volt..majd hív, ha engedi a kapcsolata vagy ha újra meg akar téged dugni
Mi lenne? Rajtad kívül írogatott meg 100 másiknak is. Ha csak fel jön be neki, már meg is van oldva a változatos szexuális élete. Biztos vagyok benne, hogy van aki 3 nap után adja be a derekát. Nálad 2 év volt. Konkrétan mi meg a kérdésed?
Mellesleg mi köze a családi kapcsolatok temakorhoz?
Nálunk is van albán pékség ergo vannak albánok is...Érdekes ezek is kitartó, perverz állatok :D A pékségükben, kb havonta cserélődnek a lányok (azt tovább megtartják, aki lefekszik velük) mert aki nem fekszik le velük annak pápá...és mindig csak fiatal csajokat vesznek fel...Nevetséges.
Szerintem te is áldozatául estél egy ilyen majomnak és csatlakozom a többiekhez: egy voltál a sok közül, megkapott és már nem kellesz neki. Ilyen egyszerű a történet. Szerintem add fel és ne is keresd, mert ennek a storynak vége.
Én személyszerint utálom az itteni albánokat...bejárkálnak a szórakozóhelyekre, nyíltan nyomulnak, hogy az már gusztustalan (amúgy ők is)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!