Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 évig irogatott egy albán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 évig irogatott egy albán férfi neten. Taliztunk ismerkedtünk . Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
" évig irogatott közösségi oldalon.néha visszairtam de nem mindig !mert tudtam hogy albán! volt hogy minden nap irt mizu van,Hello!mindig talizni akart ,taliztunk beültünk kávézni nagyon vonzo helyes pasi 2 hét után lefeküdtünk . vannak fura dolgai 6 éve él Magyarországon pékségnem dolgozik péksége van .mióta lefeküdtünk azóta furcsak nemir ja és van komoly kapcsolata ? !!!!!mondta majd ir ! nemértem 2 évig ilyen kitartóan irogatott és most nemirt ! mikor meg én akarok vele találkozni Most mivan ?
2015. okt. 14. 15:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

te magyar vagy amúgy??

másnak is biztos írt két év alatt amúgy, megvoltál te is, kíváncsi volt..majd hív, ha engedi a kapcsolata vagy ha újra meg akar téged dugni

2015. okt. 14. 15:18
 12/41 anonim válasza:
100%
2Het szemelyes ismeretseg utan lefekszel vele mert nagyon vonzo helyes. Ez eleg durva. Amugy nem hiszem hogy irna megvoltal neki es ennyi.
2015. okt. 14. 15:19
 13/41 A kérdező kommentje:
én nemakartam vele találkozni mert pont akkor lett vége egy hoszabb kapcsolatomnak. kihevertem találkoztam vele.szimpatikus helyes rendes. csak nemértem ha van felesége akkor minek ezt csinálni .nem feleségét irt hanem komoly kapcsolatot hogy van nek i!
2015. okt. 14. 15:20
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne? Rajtad kívül írogatott meg 100 másiknak is. Ha csak fel jön be neki, már meg is van oldva a változatos szexuális élete. Biztos vagyok benne, hogy van aki 3 nap után adja be a derekát. Nálad 2 év volt. Konkrétan mi meg a kérdésed?

Mellesleg mi köze a családi kapcsolatok temakorhoz?

2015. okt. 14. 15:22
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökmindegy, hogy felesége van vagy komoly kapcsolata?
2015. okt. 14. 15:22
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
Egy biztos: nem az eszed bűvölte el.
2015. okt. 14. 15:24
 17/41 A kérdező kommentje:
most mit csinéáltam volna ha megkivántam ?
2015. okt. 14. 15:25
 18/41 anonim ***** válasza:
75%
Eléggé kevés eszed van, már ne is haragudj, ha elhitted, hogy komolyan gondolja. Muszlim! Ha nősülni akar, akkor nekik 12 éves szűz kell! Vagy gyereklány. Ezeknek minden keresztény nő szabad préda, prosti. Dehogy gondolta komolyan, csak dugni akart. Ennyi! Keress magyart magad mellé, ne ilyeneket.
2015. okt. 14. 15:30
 19/41 anonim ***** válasza:
kérdező, te hány éves vagy egyébként? meg ő?
2015. okt. 14. 15:44
 20/41 anonim ***** válasza:

Nálunk is van albán pékség ergo vannak albánok is...Érdekes ezek is kitartó, perverz állatok :D A pékségükben, kb havonta cserélődnek a lányok (azt tovább megtartják, aki lefekszik velük) mert aki nem fekszik le velük annak pápá...és mindig csak fiatal csajokat vesznek fel...Nevetséges.

Szerintem te is áldozatául estél egy ilyen majomnak és csatlakozom a többiekhez: egy voltál a sok közül, megkapott és már nem kellesz neki. Ilyen egyszerű a történet. Szerintem add fel és ne is keresd, mert ennek a storynak vége.

Én személyszerint utálom az itteni albánokat...bejárkálnak a szórakozóhelyekre, nyíltan nyomulnak, hogy az már gusztustalan (amúgy ők is)...

2015. okt. 14. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!