Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 évig irogatott egy albán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 évig irogatott egy albán férfi neten. Taliztunk ismerkedtünk . Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
" évig irogatott közösségi oldalon.néha visszairtam de nem mindig !mert tudtam hogy albán! volt hogy minden nap irt mizu van,Hello!mindig talizni akart ,taliztunk beültünk kávézni nagyon vonzo helyes pasi 2 hét után lefeküdtünk . vannak fura dolgai 6 éve él Magyarországon pékségnem dolgozik péksége van .mióta lefeküdtünk azóta furcsak nemir ja és van komoly kapcsolata ? !!!!!mondta majd ir ! nemértem 2 évig ilyen kitartóan irogatott és most nemirt ! mikor meg én akarok vele találkozni Most mivan ?
2015. okt. 14. 15:03
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Koszovoi albán !
2015. okt. 14. 15:06
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen lehet hogy még 10-20 másik csajnak is írogatott.

Albánok...

2015. okt. 14. 15:07
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
majd ir megint ha dugni akar, ne izgulj.
2015. okt. 14. 15:08
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Megvoltál neki, mégis mit vártál, majd feleségül vesz?
2015. okt. 14. 15:10
 5/41 A kérdező kommentje:
nemvártam csak ismerkedni akartam jobban vele,mert szimpatikusnak tünt! akkor meg mi a .icsának irogatott ennyire kitartóan 2 évig !
2015. okt. 14. 15:13
 6/41 A kérdező kommentje:
albánok milyenek ?
2015. okt. 14. 15:13
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem kitarto,csak unalom üzö...
2015. okt. 14. 15:15
 8/41 anonim ***** válasza:
94%

Egy nagyon kedves ismerősöm 5-6 évig volt együtt egy albán férfival, el is jegyezte(szintén pék, saját péksége van... de ez mellékes...), azonban sose vitte haza, mondván, hogy veszélyes a környék.

Aztán kiderült, hogy a srácnak otthon menyasszonya van...

Mondanom sem kell, a lány nagyon kiborult...

2015. okt. 14. 15:15
 9/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudhatjuk, hogy mióta tart a komoly kapcsolat. (Sőt, igazából azt sem tudhatjuk, hogy tényleg van-e nője, mi van ha kamuzik?)

Valószínűleg unatkozott, ezért volt ideje várni. De egyébként ha ő itt élt végig Magyarországon, és 2 évig nem jött össze a tali, akkor ott mindkét fél hibás. Ha ő nem akarta, akkor azért kellett volna gyanús legyen, ha meg te nem akartad, akkor mi jogon kéred rajta számon a kapcsolatot?

Ettől még paraszt, hogy kamuzott.

2015. okt. 14. 15:17
 10/41 A kérdező kommentje:
engem hazavitt,de másik szobában volt valaki (azt nemtudom hogy ki) lehet munkatársa .33 éves férfi .
2015. okt. 14. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!