Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretne ez a férfi? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretne ez a férfi? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik csoportban megismertem egy férfit.Nem táskereső! Könyves csoport volt.Iszonyat jót beszélgettünk.Majd bejelöltem fészen.Több mint 8 órát beszélgettünk.Olyanokat mondott hogy szép vagyok meg hogy mit meg nem adna egy ilyen lányért stb.Mondta hogy tetszik a gondolkodásom stb.Lájkolta a képeimet is.Már azt tetveztük mikor talizunk.

Aztán rámentem az adatlapjára és kiderült az édesanyja barátnője az exem anyja akivel még mindig nagy haragban vagyok.És mint kiderült a férfi szomszédja az exem.

A férfit nem érdekelte különösebben a dolog.De másnap írta hogy ne haragudjak de nem lehet köztünk semmi mert messze lakunk egymástól.Kb.1 óra autózásra.

Leakart tiltani de mondtam neki ne.Mert szeretném Megismerni és mert nagyon szimpatikus.Erre ő ne haragudj de nem.

1 órás könyörgés után azt írta jó nem töröllek de ne mondd el az exednek,se a volt anyósjelöltednek hogy beszélünk.

Még azt írta hogy egy ideig ne beszéljünk.Kérdeztem tőle ha azzal a bizonyos családdal kibékülnék láthatom? Azt mondta igen és hogy a remény hal meg utoljára és szépen elköszönt.

Ő 27/Én 21/L

2015. okt. 11. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Le lettél koccolva. :/ Valószínűleg amiatt, mert az exed anyjának barátnője az ő anyja. És neki nem pálya ez így.
2015. okt. 11. 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:
De mi a baja ha annyira tetszem neki?
2015. okt. 11. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki lettél tárgyalva és nem tetszett neki amit hallott. Nem akar semmit.
2015. okt. 11. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk férfiaknál van egy ilyen íratlan szabály, hogy nem akarunk olyan lánnyal járni, akinek az exe

1. még jelen van valamilyen formában

2. már nincs jelen, de velünk kapcsolatban áll valamilyen módon (ld. anyukája a te anyud barátnője)

3. pl. barátnak/havernak/rokonnak excsaja

Legalábbis nálam és több férfi ismerősömnél ezek elvek miatt vannak így.

2015. okt. 11. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
jaja ki lettél tárgyalva és nem vagy pálya neki meg a hármas is jól mondja
2015. okt. 11. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem, hogy a fenti "íratlan szabály" lenne az oka. Az anyukám barátnőjének a fiának az exe elég távoli kapcsolat. És mint írtad, először őt ez egyáltalán nem zavarta, másnapra viszont igen.

Szerintem kérdezősködött, és az exed, vagy az anyja mesélhetett rólad olyanokat, amik miatt meghátrált.

Szerintem ne könyörögj neki! Őrizd meg a méltóságodat!

2015. okt. 12. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a könyörgésnél elrontottad kérdező!

Egyértelműen pattintva lettél, kérlek hagyd ezt a srácot.

2015. okt. 12. 03:44
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Mit foglalkozol egy ilyen pasival? Még te könyörögsz neki, hogy ne töröljön? A helyedben én törölném, sőt lehet tiltanám is. Beszari alak, nem pasi!
2015. okt. 12. 04:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a szituáció, ha akar valamit, akkor nem lesz neki probléma, hogy nagybátyjának a régi szobatársa valami ismerősöd. Aki ilyeneket hoz fel indokként, az csak a kifogást keresi. Sajnos keresned kell valaki mást, akivel jókat beszélgetehetsz és ezt nem negatívan mondom, most rossz meg minden, de minnél hamarabb tovább lépsz rajta, neked lesz jobb :)
2015. okt. 12. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:

27 éve született, de megállt a fejlődésben - jó régen.

Kitárgyaltak, eltiltották tőled... mindegy is.

Nem egy felnőtt férfi.

2015. okt. 12. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!