Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ferfi miert nem kepes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ferfi miert nem kepes kiszallni az autobol es odamenni a nohoz, ha beszelni szeretne a novel miert csak ravillog es int, hogy a no menjen oda?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 16:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud parkolni.
2015. jún. 3. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Mert tajparaszt és azt hiszi, hogy az autója miatt mindent megtehet. Na az ilyeneket kerülöm el kapásból nagy ívből...
2015. jún. 3. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy tenyeres talpas paraszt!
2015. jún. 3. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Fa$zom menne olyan közel autóhoz, hogy be tudjanak rántani.
2015. jún. 3. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ezt a kérdést már vagy tízszer tuti feltetted az elmúlt hónapok során, mi lenne, ha végre megkérdeznéd a villogó férfitől, miért nem száll ki és megy oda hozzád, ha akar valamit?
2015. jún. 3. 17:13
 6/13 A kérdező kommentje:
azert tettem fel ujra mert 1hete ujra megismetlodott es azota eltunt telefonon meg nem lehet elerni.
2015. jún. 3. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Te miért nem vagy képes az ilyen pasikat elfelejteni? Azért teszik, mert megtehetik, mert csorgatod a nyálad utána akkor is, amikor sz*rik rád és a lábtörlőjének használ.
2015. jún. 3. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

BMW 550i! Tucc-tucc-tucc! Üvölt a Kis Grófo! "Mert a nízísít meg á járását..." Szép nagy napbarnított fej! Hatalmas napszemüveg! Brümm-brümm! Nagy gázfröccs! Wrűűű-űűű-űűű-űűű! Tű-tűűű!

— Hejj, cshájé, jáj de sukár vágy, há gyere mán ide, nyáljám ki á lukád.

#5: Amúgy tényleg. :D

2015. jún. 3. 18:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Hozzászokott, hogy a prostik így csinálják, és a jelek szerint téged sem tart többre. Ez elég szomorú így.

Bár ha megbeszélt találkozásról van szó, akkor miért is száljon ki? Én is, ha mondjuk buszmegállóban várom a párom, mert parkolni a közelben nem lehet, nem fogok ott állni, mint egy sértett kisasszonyka, és várni, hogy kinyissa nekem az ajtót... Beugrok gyorsan, és már suhanunk is :) Vagy ha csak eljön értem a munkahelyemre, ha a szakköröm sokáig tart, akkor oda, hogy hazahozzon. Bent ül a kocsiban, megvár, én meg megyek, amikor megyek.

Én nem emlékszem a korábbi kérdésre, szóval lehet, hogy sokat segítene a közeg, amiben történt a dolog.

2015. jún. 3. 18:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Te meg oda mész hozzá??:""D Mi vagy te, kutya??

Minek hívogatod telefonon okoska??

Lehet hogy van barátnője, és nem szeretné hogy valaki meglássa hogy odamegy hozzád, feltételezem nem vagy egy álszent szűz lány.. tehát azért nem akarja, esetlegesen mert lehet elég rossz híred van, mint pl egy r**anc vagy és mindenki így ismer téged.. Lehet hogy a csávó is egy nyomorék ezért villog neked, mert másra nem futja..

De ez csak egy feltételezés.

És nem tűnik fel hogy mit akar, vagy odahív, te odamész és egymáshoz sem szóltok? minek irogatsz ide ilyen hülyeségeket?

2015. jún. 22. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!