Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is ilyen vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen vagy csak én masztizok túl sokat?

Figyelt kérdés

úgy kezdem, hogy 15 éves szűz fiú vagyok :/

mindíg ki akarok próbálni, hogy milyen ha 6-8 napig nem verem ki, de aztán legkésőbb a 4. napon mikor fürdök nem bírom ki, hogy ne élvezkedjek egyet..

tudnék még mit írni, de csak ennyire van kedvem.. szóval? :)

2010. márc. 15. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

omg..

szerezz egy bnőt az majd segit a bajodon :D

2010. márc. 15. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Természetes, nekem is 6 nap a rekordom :)

Úgy elvagyok, ha 1 napig nem verem ki, de 2 naponta minimum. Majd ha elveszted, nem kívánod annyira :)

17/F

2010. márc. 15. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha kivered, csak ne egy nap 5x és ne 3percig tartson, mert az korai magömléshez fog vezetni és az nem tetszik majd egyik barátnődnek sem:)
2010. márc. 15. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem is jó, ha túl sokáig visszatartod. A rendszeres és gykaori magömlés bizonyítottan harmadára csökkenti a prosztatarák kockázatát.
2010. márc. 15. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A munkámhoz kapcsolódóan(nem legális vállalkozás) Behajtással foglalkozom tudom hülyén hangzik de hölgyek is igénybeveszik a szolgáltatást és néha nemtudnka KP ban füzetni olyankor felajánlom hogy 1 2 menetet nyomhatunk bele is mennek olyankor ha tudom jövőhéten milessz akkor 1 és fél hétig is bírom
2010. márc. 26. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!