Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nézitek milyen zokni van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézitek milyen zokni van valakin? Mesefigurás, Garfield-os zokni gáz egy felnőtt nő zokni repertoárjában?

Figyelt kérdés
Egy férfi azt mondta,hogy nagyon kiábrándító tud lenni,csak a harisnyát,térdharisnyát,bokafixet,vagy rendes sportzoknit fogadja el a társán.
2015. okt. 10. 00:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem is kiakasztanak a mintas zoknik...
2015. okt. 10. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyosak. Nem a zoknitól leszel nő. Aki meg a zoknik mintáját (is) nézi egy nőn, az nem normális.
2015. okt. 10. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy exem odavolt a combig húzható színes zoknikért.

Mert az milyen cuki.

2015. okt. 10. 11:13
 14/15 anonim ***** válasza:

4: Ezen hatalmasat nevettem. :D

Ritkán van rajtam nem lyukas és azonos párú zokni, úgyhogy átérzem. Szóval engem aztán marhára nem érdekel, hogy a másikon milyen zokni van.

2015. okt. 10. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Pl egy csinosabb öltözékhez tényleg nem nyerő a kivillanó mesefigura. De egy farmer-póló-tornacipőhöz miért ne?
2015. okt. 10. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!