Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézitek milyen zokni van valakin? Mesefigurás, Garfield-os zokni gáz egy felnőtt nő zokni repertoárjában?
Figyelt kérdés
Egy férfi azt mondta,hogy nagyon kiábrándító tud lenni,csak a harisnyát,térdharisnyát,bokafixet,vagy rendes sportzoknit fogadja el a társán.2015. okt. 10. 00:26
1/15 anonim válasza:
Hol vetted a Garfieldosat? :) Nekem van egy Hello Kittys.Nem szoktam figyelni ilyesmit és még nem szóltak rám ilyenért.
3/15 A kérdező kommentje:
30. Nagyon régen vettem a Garfield-os zoknikat,és semmi bajuk,nem is láttam azóta sem :)
2015. okt. 10. 00:33
4/15 anonim válasza:
A férfiaknál az is szép teljesítmény, ha egyforma zoknit húznak mindkét lábukra, illetve ha egyik sincs kilyukadva, szóval inkább a saját zoknijával törődjön az összes. Szerintem ne foglalkozz más véleményével, én is hordok rendszeresen Hello Kittys, Disney-s és egyéb mesefigurás zoknikat.
5/15 anonim válasza:
Engem nagyon beindít a garfieldos zokni
6/15 anonim válasza:
Első voltam.Én is 30 éves vagyok.
7/15 zgyzgy válasza:
Sokkal jobb, mint a béna harisnya meg ilyesmi...
8/15 RRR válasza:
nekem tetszene
tudnám,hogy van humora
10/15 anonim válasza:
Nekem van 2 Snoopys , és huszonéves vagyok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!