Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyott el a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyott el a barátnőm?

Figyelt kérdés

Mondta,hogy vegyem fel a hátamra.Hát mondom,ne viccelj már,mi vagyok én,erőemelő?

Erre elkezdett sírni,és hazament.:/

2015. okt. 8. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen. :\
2015. okt. 8. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg megbántottad az önbizalmát, amiből nincs sok neki, és azt gondolta azért nem akarod felemelni mert túl nehéz/kövér.lehet hogy ez nála régi fájdalom, beszéld meg vele hogy nem azért nem emelted fel, mert nem elég vonzó számodra, és hogy hülyén jött ki, de te szereted (már ha vissza akarod szerezni)
2015. okt. 8. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
előző vagyok: az is lehet h ez már az utolsó csepp volt a pohárban, és úgy érzi nem figyelsz rá eléggé, nem szereted. ezt meg kell beszélni, nem lehet mást tenni...
2015. okt. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!