Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalt meg, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalt meg, miért nem hagyott el, és utána?

Figyelt kérdés

Csajok,miért kell a pasitokat megcsalni?

Hagyjátok el akkor és utána,azt csinálsz,amit akarsz...

2014. dec. 15. 03:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert ennyi eszük van.
2014. dec. 15. 04:27
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

Jajj

Mert a pasik elobb szakitanak nem??

Nem kell altalanositani

Sokszor a pasik helyett is a farkuk gondolkodik!!

2014. dec. 15. 05:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert 1 megtette, nem azt jelenti, hogy mindenki ezt csinálja.

Nekem volt olyan pasim, aki nemcsak megcsalt, hanem elkezdett egy új kapcsolatot, miközben velem elfelejtett szakítani. És még így is nekem kellett kidobnom, mikor 1 hónapja már megvolt a másik, csak én nem tudtam róla.

Azért, mert volt 1 ilyen undorító féreg, meg még van is jópár, nem mondom, hogy az összes ilyen.

2014. dec. 15. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:
megint a CSAJOK.. mintha férfi még nem csinált volna ilyet. valakiben nincs elég bátorság/gerinc a szakításhoz meg reménykedik benne, hogy hátha ki sem derül. elég undorító, remélem, az ilyen visszakapja.
2014. dec. 15. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"Csajok,miért kell a pasitokat megcsalni?"

Lehet, hogy rossz a memóriám, de még senkit sem csaltam meg.

Ne általánosíts, ennyi erővel az összes megcsalt pasi/nő jöhetne ide rinyálni.

A kérdés alapján nem az eszedért szerettek, így segítek egy kicsit: attól kérdezd aki megcsalt, és ne vadidegen emberektől

2014. dec. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!