Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolat ki tud húzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolat ki tud húzni valakit a nyomorúságból?

Figyelt kérdés

Nem anyagi támogatásra gondolok!

Van egy fiú vagy egy lány, aki nagyon egyedül van , pszichésen is teljesen kivan, pszichés betegségek jelentkeztek nála, ezért nincs munkája stb.

Ha talál valaki párt magának egy ilyen ember, aki szereti, támogatja, vele van stb. Akkor a szeretet, párkapcsolat ereje ki tudja húzni ebből a gödörből az illetőt.

2015. okt. 6. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok gödörben, de annyira szeretethiányom van, hogy csak egy lány tenné majdnem tökéletessé az életemet.
2015. okt. 6. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy szerető, támogató társ, aki igyekszik táplálni az önbizalmunkat, sokat segíthet, de nem old meg minden problémát. Nem is szabad csak ettől várni az életünk jobbra fordulását.
2015. okt. 6. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:

ki, az első időszakban igen.

utána meg kínlódhatsz vele tovább és ráadásul ha lelépsz és öngyilkos lesz rád varrja a lelkiismeret.

tapasztalatból mondom.

el fogja venni az életedet.

2015. okt. 6. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

én is megerősítem az előttem hozzászóló sorait.

ráadásul még meg is csalt.

2015. okt. 6. 21:33
 5/5 Fish1 ***** válasza:

Nem.

A pszichés problémáit mindenki csak saját maga tudja megoldani. A te energydet max leszívná és idegileg kikészítene.

2015. okt. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!