Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják, hogy egy kapcsolatban nem számít a pénz?
És miért pontozzák le itt a GYIK-en azokat a lányokat akik őszintén kimerik írni,hogy nekik igen?
Mert legyünk őszinték,az a pasi,aki többet tud magára és a dolgaira költeni sokkal nagyobb előnyel indul,mint egy csóri melós a minimálbérből a 12 órás műszak után.
Akkor meg miért kell képmutatónak lenni csajok?
Nálam nem számít a pénz!
Ha van!De sajnos nincs!
De ez sem számít! (jó vagyok nyalásban)
Nem mondják. Eddig az életben volt 4 komoly, tartós barátnőm és mellé még vagy másik 10 lány, akiket megdugtam egyszer vagy többször.
Közülük mind elismerte akivel szóba került, hogy az egzisztencia, pénz számít persze.
22 éves vagyok, szegény családból jövök, de olyan tanulmányokat folytatok, hogy a munkámmal később simán milliomos lehetek majd a diploma után. És ezt a nők is értékelik, figyelembe veszik. Persze hogy inkább olyannak szülnek gyereket, aki jobban tud gondoskodni róluk, mint aki kevésbé.
Azért, mert óriási a képmutatás ezen a téren (is).
Pontosan úgy van, ahogy valaki már itt leírta:
- ha a pasi pénzes(ebb), akkor persze nem számít a pénz.
- ha a csaj pénzesebb, na akkor sem számít, mert a kapcsolat eleve létre se jön. Úgyhogy a probléma fel sem merül.
Gondolkozz el, hogy az ismerősi körödben hány nő költözött be a pasi kész egzisztenciájába. És hány fordítva. Persze vannak anekdotikus példák, h a csóró faszi gazdagabb csajjal, de elenyésző.
# 14
Nem kell szűklátókörűnek lenni, létezik olyan, akinél nem számít.
Mi a barátommal mindketten egyetemisták vagyunk, tehát nem dolgozunk. Viszont ő jóval szegényebb családból származik, mint én, és néha ez ki is ütközik kicsit, valamint nekem van a nevemen egy lakás, tehát ha összeköltözünk, az én lakásomban fogunk. Együtt fogjuk felépíteni az életünket. Nem ülnék bele senki egzisztenciájába, megalázva érezném magam, mivel azért tanulok, tervezek a jövőre nézve, hogy én is letegyek valamit az asztalra, ugyanannyit érek, mint egy férfi, ugyanúgy képes vagyok biztosítani az anyagiakat.
mivel jól keresek így tényleg nem számít h a pasi mennyit keres :-D
de azért ne nekem keljen eltartani :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!