Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják le a diplomásokat ezen az oldalon?
Bármelyik kérdésben felbukkan, hogy diplomás (pl ő olyan párt szeretne), majdnem minden válasz arról szól, hogy a diplomások nem intelligensek, hanem beképzeltek és felszínesek, ők sokkal több/csak olyan okos embert ismernek, akik nem rendelkeznek ezzel.
Nem azt állítom, hogy minden diplomás intelligens, ahogy azt sem, hogy a szakmával rendelkezők tudatlanok, itt mégis nekiesnek az ember torkának, ha megpedzi az előző kategóriát. Miért?
Az itt kialakult kepek az emberekrol mind eltorzultak.
Sok ferfi van, akit elutasitanak, ok nem kizart, hogy egyetemi bulikban is probalkoznak, ahol csak a visszautasitast kapjak. Aztan persze tenyleg sok a bunko, de az emberek mindig csak a rosszra emlekeznek, a jora pedig nem.
Ezek itt mind kiforditott eltorzult kepek az osszes felszines hazug norol, az osszes sport kocsis nyakkendos ferfirol es az osszes bekepzelt ostoba diplomasrol.
Nem szabad az itt elhangzottakat tekinteni alapnak, mert egyszeruen egyik sem igaz.
Mert sajnos tipikus emberi viselkedés az, hogy ha a másik valamiben jobb azt nem úgy próbáljuk kompenzálni hogy mi magunk is elérünk valamit, hanem hogy a másikat lehúzzuk, mert azt ugye könnyebb.
Egyébként én diplomásként is mélyen tisztelem azt akinek szakmája van, és jó a szakmájában. Én nyelvekben és művészetekben vagyok jó de nem tudnék egy autót megszerelni vagy egy házat felépíteni.
Lehet, hogy diplomával is bunkó valaki, de ha beteg vagy akkor gondolom megnyugtat a gondolat, hogy egy diplomás sebészorvos műt és nem egy hentes mondjuk, mert vágni ugye az is tud.
Tehát nem kéne egymást lenézni azért mert valaki máshoz ért, másban jó, más céljai vannak.
Viszont a társkeresésnél van akinél ez egy szűrő. Én pl nagyon szeretek irodalomról, filozófiáról, teológiáról beszélgetni és hétvégi programként is szeretek múzeumba, kiállításra, színházba járni.
Tudom, hogy biztosan van olyan szobafestő aki Nietzschét olvas és múzeumba jár, de azért valljuk be, nehezebben találok szakmunkások között ilyet mint diplomások között. És ez nekem fontos. Tehát nálam a diploma hiánya nem kizáró ok, de megléte mint elvárás sokat segít abban hogy olyat találjak aki közel áll hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!