Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok kicsinyes, pénzes kérdés ezen az oldalon?
Ha egy nő is megkeres annyit mint én akkor miért is tőlem van elvárva, hogy duplán fizessek?
Már nem azt a kort éljük amikor a vagyon a férfi kezében volt főleg, a nők pedig otthon dolgoztak így nem volt fizetésük.
A másik meg az, tudod az állam is szemérmetlenül lop, nehogy már mi mutassunk példát becsületből. Az meg, hogy a te baráti köröd pénzszóró újgazdagokból áll, magánügy, valószínű nem 100k nettót visznek haza.
Az utobbira szavaznek.
Multkor itt dolgozott nalunk egy 60 ev koruli ur, akivel szoba elegyedtem. Mondta, hogy fogjak egy fiut es kerjem meg, hogy vigyen strandolni. Ezen elmosolyogtam, szegenykem nem ertette. Majd mondtam neki, hogy manapsag ez nem igy van, a sracok szinte szemelyes sertesnek vennek, sot az jonne le nekik, hogy vmi penzesehes lany vagyok.
Azt inkabb nem irom le mi volt a valasza.:)
Ahogy lathatod amugy sokan tevedesben is elnek, foleg itt az oldalon, hogy a nok milyenek. De ezt nem fogom firtatni, mindenesetre elkeserito.
#6 engem is érdekel!
amúgy ez azért van, mert itt az az általános álláspont hogy a nőknek csak a bmw kell, a luxusvilla, a kigyúrt test, stb... :D persze amikor megkérdeztem párszor hogy ezek a válaszolók honnan szedik, hol látják ezt, akkor már nem volt válasz :) ezért inkább azt mondják hogy minden nő dögöljön meg egyedül, mert egy mozi úgyse elég senkinek, bmwt meg nem vesznek, szóval marad a semmi. istenem... ha tudnák mennyire nincs igazuk :D
hát ne haragudj, de a kollégád egy idióta, ha ennyi pénzt ad. egyébként gondolom ő is ott volt amikor felcsinálta a nőjét.. akkor nem tudott gondolkozni?
nem nettó 500ezerről van szó, hanem arról, hogy ha valaki elhív egy nőt randizni, aki készül erre, kisminkeli magát, kicsípi magát (ugyanúgy pénz a smink is, ha már garasoskodunk), esetleg új ruha, fodrász stb, akkor a férfi ne legyen már olyan fukar hogy egy 1500 forintos mozijegyet nem tud megvenni. és ez egy randi!! ahova nem naponta járnak az emberek, maximum hetente, még ha csak ismerkednek.
akinek meg nincsen havonta 5000 forintja hogy nyugodtan elköltse, az tényleg szomorú, de akkor annak meg ne a párkeresés legyen a legnagyobb problémája
6-os vagyok.
Hat szo szerint azt mondta, hogy ezek szerint az asszonynak nagyobb a pocse, mint a mai fiuknak. :D + Meg hozzatette, hogy ez az O idejeben nem volt, es keruljem el azt, aki meg annyira sem hajlando, hogy meghivjon vmire.
Nem alltam le vele vitatkozni.:D
Csak nem akartam leirni, mert feltem, hogy tamadasi feluletet adok,aztan valahogy ma nincs kedvem vitatkozni a sirankozo fiukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!