Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítene, ha pasid úgy visítozna az ágyban, mint egy kismalacka?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem még a jó múltkor egy sráccal,és annyira gáz volt,visítozott össze vissza... Ha rá gondolok most is el fog a hányingeeeeeeeer :S Megutáltatta velem a szexet:'(( Najó azéé nem :D2010. márc. 14. 15:14
21/35 anonim válasza:
Akkor minek feküdtél le vele? Ez meg a Te részedről gáz, hogy ilyenekkel foglalkozol. Ennyi.
22/35 anonim válasza:
igen arra XD
lehet egy malacXDDDDD van benne valami disznó gén XD ez nagyon nagy XD
és közel hajol és úgy szimatolgat?XD egyébként ő a pasid?
23/35 A kérdező kommentje:
aha,úgy szimatolgat:/ :DDD
nem a pasim!! ááh..sohanem jönnék össze iennel..haverok vagyunk,csak az egyik buli nagyon eldurvult aztán így végződött:S
2010. márc. 14. 16:17
24/35 anonim válasza:
te is jó nagy gáz lehetsz, már nem azért, de ha lefekszel ilyenekkel te se lehetsz valami igényes!
25/35 A kérdező kommentje:
aj kit érdekel mit gondolsz??:D nem ez volt a kérdés
2010. márc. 14. 16:19
26/35 anonim válasza:
lol ez akkoris jó:DDDD áá de jó fej vagy amXDDDD más már rég izélne h mit szidják:D
de ez a cucu XD kis röfi XD elképzeltem most h visít disznó hangon és néha becsusszan egy röff röff is XD
27/35 A kérdező kommentje:
msot én is itt röhögök :DDD "néha becsúszik egy ksi röff röff is" :DDD meg egy kis szimat is :DDDD
ajdnem lefordultam a székről baz .:DDD anynira röhögtem :DDDD
2010. márc. 14. 16:29
28/35 anonim válasza:
jaja tényleg XD elkezde uíííí-zni aztán szimatolna röfögve XDXDDXD
29/35 anonim válasza:
b@zdmeg fúúúj:S én a helyedbe nem nevetnék ezen, hanem sírnék:S
30/35 A kérdező kommentje:
pf..mirét sírék rajta baz:??:D túléltem :DDDD leegalább van min röhögni
2010. márc. 14. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!