Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítene, ha pasid úgy visítozna az ágyban, mint egy kismalacka?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem még a jó múltkor egy sráccal,és annyira gáz volt,visítozott össze vissza... Ha rá gondolok most is el fog a hányingeeeeeeeer :S Megutáltatta velem a szexet:'(( Najó azéé nem :D2010. márc. 14. 15:14
3/35 anonim válasza:
lehet a medvedisznóemberrel szexeltél.
4/35 A kérdező kommentje:
19..
msot h mondod.... lehetséges
2010. márc. 14. 15:21
5/35 anonim válasza:
húú nagyon gáz, én tuti szégyelleném magam ő helyette :D
engem már az is zavar, ha nyüszög, vagy valami hangot kiad. de ez a visítás XD ez nagyon lol
7/35 anonim válasza:
Hát nem tudom de én imádom:P MEGvadulok tőle :D
8/35 A kérdező kommentje:
Bár ez a gyerek külsőre is egy malackához hasonlított..kis cucu volt
2010. márc. 14. 15:32
9/35 anonim válasza:
kis cucu volt XDDDDD
basszus ez gáz:D nem neked neki:D miért nem dugtál valamit a sdzájába xD
am így csinálta h uííí uíííí? XDDDD
10/35 A kérdező kommentje:
ja egy sült almát v mit szoktak :DDDD
jaja kb:D
2010. márc. 14. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!