Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni érte?

Hát, te tényleg egy határozatlan és töketlen srác vagy komolyan!
Az itt válaszolókra hallgatsz, legyen akár pozitív, vagy negatív az a vélemény, ahelyett, hogy a saját döntéseidre és érzéseidre hagyatkoznál, és nem 2 hónapos ismertségből leszúrni valamit!
Miért nem már rögtön az első hónap után kezdtél el pánikolni???
Gratulálok neked!
Utolsó válaszoló!
írhatok neked priváltba?

Nézd kérdező, ez nem úgy működik, hogy a csaj dönti el, mi legyen az ismerkedésből. Te felvázolsz egy forgatókönyvet, ami vagy tetszik a csajnak, vagy sem. Nem fog barátként tekinteni rád, ha azt mondod neki, mélyen a szemébe nézve, hogy "fel foglak tenni az asztalra és megduglak, jó keményen!"
Te vagy a férfi, te irányítasz. Ha nem tetszik neki, akkor nem találkoztok többet. De ez a tötyörgés... Szörnyű. Merj kockáztatni. Ha ne jött be, akkor majd lesz más valaki, aki értékel. Ennyi.

RAzért nem tekint rád potenciális férfiként, mert nem viselkedsz úgy. Egy igazi férfias férfi nem fog kérdezgetni. Szerintem pont ő gondolja azt, hogy nem tudod mit akarsz. Randira hívod, elvarázsolod,megcsókolod és a többi, ami jön...ha hagyja, nyilván bejössz neki.
Szerintem csak egy kis férfias határozottságot szeretne. Nem azt mondom, hogy rohand le, de egy öntudatos magabiztos (ugyanakkor romantikus) férfi mindig vonzóbb.

Szóval azt mondta, hogy többet akar. De azt is hogy nem jössz be neki. Ennél zavarosabb kérdést nem olvastam mostanában. Most már csak érdekességképpen, mi volt a sorrend és hány óra randevú volt a kettő között?
Hiába ismerkedtek 2 hónapja, ha összesen 2-szer találkoztatok. Ez inkább megfelel annak hogy 1 hete ismered. Szóval nem kellene azt várni hogy amint meglát letérdeljen. Másrészt viszont ha egyszer is azt mondta, hogy nem jössz be neki, akkor annyi, ebből párkapcsolat nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!