Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hányas a külsőtök a másik nem szemében? 10/?
Ha a netet vesszükk alapul,akkor sokkal kevesebb lenne az a bizonyos szám.Nem vagyok fotogén,vagy nem tudom...
Élőben mindenki megjegyzi,hogy mennyire helyes vagyok,jól nézek ki....megakad az emberel figyelme rajtam.
Ezért nincs facebookot sem,nem húzatom le az egómat,ha egyszer a valóságban más a helyzet.
Aki képes leírni, hogy 10/?, az teljesen mindegy hogy néz ki, olyan buta hogy az még nálam is kiüti a biztosítékot. Osztani a nagyobb számmal kell, hogy értelmes eredményt kapj. Talán inkább ?/10, nem?
1/10 = 10%
5/10 = 50%
10/10 = 100%
A másik nem szemében 0/10 voltam mindig is sajnos,mert nem születtem helyesnek és nem vagyok izmos.
Amúgy az ismerőseim,és akiket ismeretlenül megkérdeztem lányokat,mindenki azt mondta hogy teljesen átlagos vagyok.
Fene se érti a nőket,de nem is biztos már,hogy akarom érteni...
24/F
10/8
a szúrós szemem és a kicsit mogorva természetem néha lejön az arckifejezésemből ez von le.de testileg elég rendesen ott vagyok,magas,izmos,jól öltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!