Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hányas a külsőtök a másik nem szemében? 10/?
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 21:09
11/40 anonim válasza:
8/10 nem lehet általánosítani, van akinek tetszem, van akinek nem, saját magamnak kevesebbet adnék. 30n
12/40 opened paradise válasza:
Hogy sikerült a 6 helyett 8!? :D
Gépelésben géniusz vagyok...
13/40 anonim válasza:
10/7-8 körül van. Sok pozitív visszajelzést kaptam már idegenektől is. 20/f
14/40 anonim válasza:
Mindenki felezze meg a szamot amit beirt, es megkapja a valosagot :D
15/40 anonim válasza:
Magyaroknál max 2, itt külföldön 8-9.
Karcsú, igényes, arányos arcú lány vagyok.
17/40 anonim válasza:
2, de bekaphatják a farkamat:D
18/40 anonim válasza:
10/8 de csak mert bazinagy egom van
19/40 anonim válasza:
kb úgy 10/0 (pedíg mások szerint szép vagyok ,ugyan én se hiszem el ,de a fiúk ilyenek ilyen korban)
12/L
20/40 anonim válasza:
Nem szeretem a pontozósdit, mert ez relatív, van akinek jobban tetszem, van akinek kevésbé.
De úgy átlagban 6-7/10 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!