Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nocsabasz pasi ennyire bena?
Nem ertem, komolyan. Olyan lazan odamegy a csajokhoz, meg azokhoz is, akik atlagosak, szepek ugymond, de semmi extra nincs bennuk. A fullosabb kategoriaju nokhoz azonban sokszor olyan nehezen kozeledik.
Pl. velem evek ota azt jatssza, hogy nem jon oda hozzam(jo 2x kikosaraztam), hanem mindig azt nezi, hogy en mikor nezem ot. Kepes megfordulni, csak azert, hogy megbizonyosodjon rola, hogy nem-e bamulom...
Aztan gondolom latja, hogy nem foglalkozom vele, es keres mas not. De valahogy mindig ilyen atlagos kategoriajuakat. Miert? Mikor o tenyleg az a tipikus szepfiu, nok kedvence?
(bocsi az ossze-visszasagert, de hamar akartam sok dolgot leirni)
Szó szerint nem mondtad/írtad, hogy te fullos csaj vagy, de úgy fogalmaztál, hogy a fullos csajokkal nem mer kezdeni, aztán leírod, hogy például veled sem.
Amúgy mindenkinek mást jelent a szép, és mást az átlagos. Van, aki fülig szerelmes egy olyan lányba, akit én egyenesen rondának tartok, és persze nekem tetsző lányt is neveztek már mások pocokarcúnak, majomarcúnak vagy egyenesen rondának. Pedig ezek részemről nagy szerelmek voltak. :D
2-szer is kikosaraztad, mit vársz?
Jó, az mondjuk zavaró lehet, ha tényleg nem akarsz tőle semmit és ennek ellenére látványosan epekedik.
1. Én sem tudok egy full-full kategóriájú, "megcsinált" nővel mit kezdeni. Nem tartom izgatónak. A nincsitthonaférjem csinosszomszédasszony típus a számomra legizgatóbb.
2. Igaza van a sok válaszolónak. A Nők Lapjában olvastad, hogy 2x le kell pattintani egy pasit, hogy odajöjjön harmadszorra?
egy klasszikust idézve :
"nem, visszafelé megy a gyerek, hát beszarok, hát ilyet..."
de mi változott, hogy most mégis akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!