Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nocsabasz pasi miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nocsabasz pasi miert marad tobb ideig egy csajjal? Szerintetek lefektette mar a csajt?

Figyelt kérdés

A sracrol mindenki tudja, hogy kihasznalja a noket, csak par alkalomra kell neki egy no es kesz.

Most 2 honapja osszejott tudomasom szerint egy csajjal. A csajt szeretik a ferfiak, de azt nem tudom, hogy csak jatszik veluk vagy tobb

A lenyeg, hogy a srac se normalis, a csaj picit kihivoan oltozik, mini ruha/szoknya esetleg melye dekoltazs meg ehhez.

Bulin lattam oket, a srac egesz vegig fogdosta a csajt, a csajnak is a keze hol a srac derekan volt, hol a combjan. Neha nyaltak-faltak egymast, nevettek, nagyon komolytalanok voltak.

2015. szept. 6. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem értem ez téged hol érint? Nem tök mindegy?
2015. szept. 6. 18:54
 2/10 A kérdező kommentje:
A sracba regebben bele voltam zugva.
2015. szept. 6. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi pont ugyanigy vagyunk az elettarsammal. Imadja a humorom, a testem, a foztom es egy igazi gatlastalan vagyok vele az agyban. Tolem naponta olyanokat kap, amikrol az eddigi noi feltek es hallani sem akarnak. En elvezem a fajdalmat es barmit megteszek az elvezeteert. Ezt a tobbiek nem birtak ki. Az exei mind erositettek a kontrasztot koztem es koztuk. Sokat rohogunk rajtuk is, miket nem akartak. Igy teljesen az ujjam koze csavarom. Elvezem, ahogy meseli, melyik csaj, hogy probalt akaszkodni ra. Aztan eljatsszuk, hogy en hogy csinaltam volna azt a szitut vele. N
2015. szept. 6. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:

"Bulin lattam oket, a srac egesz vegig fogdosta a csajt, "

Ez a csaj is menni fog a süllyesztőbe hamar, mint a többi.

Csak figyeld meg azokat a férfiakat akik valóban mélyen szerelmesek, hogy viselkednek az adott nővel társaságban.

A szerelmes pasik társaságban olyan tisztelettel bánnak szerelmük tárgyával, mint a hímes tojással. Azt nem taperolják.

2015. szept. 6. 18:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Kettesben voltak, a tobbiek tancoltak, ok a sarokban ultek, es egymassal foglalkoztak.
2015. szept. 6. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
3as: mindent a cél érdekében. Ennyi megfelelési kényszerrel lassan teljesen elveszíted önmagad. Ez nem érdem, hanem szomorú tény.
2015. szept. 6. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező,

A 3-asra ne adj. több éve már nem él nemi életet-normálisat-csak szegény a fantáziájával szeretné pótolni azt, ami nincs. Jellemző egyébként ez a fajta előadás az ilyen személyekre.Sose próbálja előadni magát az, akinek valóban jó a szexuális élete. Az inkább titkolja, mert nem akarja, hogy irigykedőkkel legyen körbe véve.

5-ös hozzászólásodra meg annyit: tényleg figyeld meg. A szerelmes és valóban szerelmes férfiak nem fogdossák bulin a nőjüket, még akár félre vonulva se. Teljesen másként viselkednek azokkal a nőkkel akikbe szerelmesek, és másképpen azokkal akik mellett érzelem nélkül vannak.

2015. szept. 6. 19:07
 8/10 A kérdező kommentje:

De ha nem erez semmit a csah irant, akkor miert van vele?

Ok, hogy a szerelmes ferfi nem taperolja a nojet nyilvanos helyen, es a szerelmes csajokkal mi a helyzet? A csaj is fogdosta a sracot, meg caokolgatta

2015. szept. 6. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:

8 A szerelmes nő sem taperolja a nyilvánosság előtt azt, aki fontos neki, és aki felé érzelmei vannak.

Azt, hogy egy szerelmes pár együtt van, azt érzik a környezetükben, de nem látják. Sosem taperolják egymást, nem kifelé élnek, hanem pont ellenkezőleg: befelé. És mégis a környezetük megérzi, hogy az a két ember összetartozik, mélyen. Lehet az egyik a terem egyik végében, a másik a másik végében. Egyszerűen érezni.

Szóval így legalább most hogy tudod, a kifelé előadás mögött sosincsenek mély érzések. Csak a külvilág felé való mutogatás, bizonygatás-de érzések nincsenek. Nő részéről végkép annál aki kifelé rázza magát.

2015. szept. 6. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerelmes férfi nem taperolja a nőjét nyilvános helyen? Igen? Akkor a párom biztos nem szerelmes belém...

Ha buliban vagyunk, felöntünk a garatra, akkor azért szokta fogdosni a fenekem, combom.

Egyébként ő is nagy nőcsábász, rengeteg egyéjszakás kalandja volt, ledumálta a bugyit a csajokról. Bár aki hagyta magát, az meg is érdemli.

Emellett viszont volt már komoly kapcsolata is, amiben hűséges és kenyérre lehet kenni.

Mikor először rám hajtott a párom, akkor épp a 3 éves kapcsolatán próbálta túltenni magát és mindenkit meg akart dugni, engem is. Azzal nem törődött abban a pillanatban, hogy velem akár több is lehetne, egyszerűen csak meg akart fektetni. Elhajtottam. Aztán egy picit lehiggadt és hónapokig ostromolt mire beadtam a derekam. Elhittem neki, hogy már nem csak egy estére kellek neki és így is lett. Imádjuk egymást.

NEm kizárt, hogy a nagy szerelmed is megtalálta a megfelelő lányt, egyelőre legalábbis így érzi, aztán majd kiderül meddig tart.

Ne irigykedj, lépj tovább.

2015. szept. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!