Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nocsabasz pasi miert marad tobb ideig egy csajjal? Szerintetek lefektette mar a csajt?
A sracrol mindenki tudja, hogy kihasznalja a noket, csak par alkalomra kell neki egy no es kesz.
Most 2 honapja osszejott tudomasom szerint egy csajjal. A csajt szeretik a ferfiak, de azt nem tudom, hogy csak jatszik veluk vagy tobb
A lenyeg, hogy a srac se normalis, a csaj picit kihivoan oltozik, mini ruha/szoknya esetleg melye dekoltazs meg ehhez.
Bulin lattam oket, a srac egesz vegig fogdosta a csajt, a csajnak is a keze hol a srac derekan volt, hol a combjan. Neha nyaltak-faltak egymast, nevettek, nagyon komolytalanok voltak.
"Bulin lattam oket, a srac egesz vegig fogdosta a csajt, "
Ez a csaj is menni fog a süllyesztőbe hamar, mint a többi.
Csak figyeld meg azokat a férfiakat akik valóban mélyen szerelmesek, hogy viselkednek az adott nővel társaságban.
A szerelmes pasik társaságban olyan tisztelettel bánnak szerelmük tárgyával, mint a hímes tojással. Azt nem taperolják.
Kérdező,
A 3-asra ne adj. több éve már nem él nemi életet-normálisat-csak szegény a fantáziájával szeretné pótolni azt, ami nincs. Jellemző egyébként ez a fajta előadás az ilyen személyekre.Sose próbálja előadni magát az, akinek valóban jó a szexuális élete. Az inkább titkolja, mert nem akarja, hogy irigykedőkkel legyen körbe véve.
5-ös hozzászólásodra meg annyit: tényleg figyeld meg. A szerelmes és valóban szerelmes férfiak nem fogdossák bulin a nőjüket, még akár félre vonulva se. Teljesen másként viselkednek azokkal a nőkkel akikbe szerelmesek, és másképpen azokkal akik mellett érzelem nélkül vannak.
De ha nem erez semmit a csah irant, akkor miert van vele?
Ok, hogy a szerelmes ferfi nem taperolja a nojet nyilvanos helyen, es a szerelmes csajokkal mi a helyzet? A csaj is fogdosta a sracot, meg caokolgatta
8 A szerelmes nő sem taperolja a nyilvánosság előtt azt, aki fontos neki, és aki felé érzelmei vannak.
Azt, hogy egy szerelmes pár együtt van, azt érzik a környezetükben, de nem látják. Sosem taperolják egymást, nem kifelé élnek, hanem pont ellenkezőleg: befelé. És mégis a környezetük megérzi, hogy az a két ember összetartozik, mélyen. Lehet az egyik a terem egyik végében, a másik a másik végében. Egyszerűen érezni.
Szóval így legalább most hogy tudod, a kifelé előadás mögött sosincsenek mély érzések. Csak a külvilág felé való mutogatás, bizonygatás-de érzések nincsenek. Nő részéről végkép annál aki kifelé rázza magát.
Szerelmes férfi nem taperolja a nőjét nyilvános helyen? Igen? Akkor a párom biztos nem szerelmes belém...
Ha buliban vagyunk, felöntünk a garatra, akkor azért szokta fogdosni a fenekem, combom.
Egyébként ő is nagy nőcsábász, rengeteg egyéjszakás kalandja volt, ledumálta a bugyit a csajokról. Bár aki hagyta magát, az meg is érdemli.
Emellett viszont volt már komoly kapcsolata is, amiben hűséges és kenyérre lehet kenni.
Mikor először rám hajtott a párom, akkor épp a 3 éves kapcsolatán próbálta túltenni magát és mindenkit meg akart dugni, engem is. Azzal nem törődött abban a pillanatban, hogy velem akár több is lehetne, egyszerűen csak meg akart fektetni. Elhajtottam. Aztán egy picit lehiggadt és hónapokig ostromolt mire beadtam a derekam. Elhittem neki, hogy már nem csak egy estére kellek neki és így is lett. Imádjuk egymást.
NEm kizárt, hogy a nagy szerelmed is megtalálta a megfelelő lányt, egyelőre legalábbis így érzi, aztán majd kiderül meddig tart.
Ne irigykedj, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!