Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy nocsabasz pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nocsabasz pasi ennyire bena?

Figyelt kérdés

Nem ertem, komolyan. Olyan lazan odamegy a csajokhoz, meg azokhoz is, akik atlagosak, szepek ugymond, de semmi extra nincs bennuk. A fullosabb kategoriaju nokhoz azonban sokszor olyan nehezen kozeledik.

Pl. velem evek ota azt jatssza, hogy nem jon oda hozzam(jo 2x kikosaraztam), hanem mindig azt nezi, hogy en mikor nezem ot. Kepes megfordulni, csak azert, hogy megbizonyosodjon rola, hogy nem-e bamulom...

Aztan gondolom latja, hogy nem foglalkozom vele, es keres mas not. De valahogy mindig ilyen atlagos kategoriajuakat. Miert? Mikor o tenyleg az a tipikus szepfiu, nok kedvence?

(bocsi az ossze-visszasagert, de hamar akartam sok dolgot leirni)

2015. szept. 24. 10:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokáig húztad az agyát. Itt már neked kell javítani, mert ő nem fog. Én nem tenném. 22/F
2015. szept. 24. 10:32
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
De sötét vagy kérdező..játszod a misspitsát kétszer kikosarazod de fel vagy háborodva miért nem jön újra koppanni :D Ki a bánatnak képzeled magad ? Bár tudom te is egy messziről felismerhető "típúsnő" vagy ezerszám lébecolnak ilyenek szórakozóhelyeken .
2015. szept. 24. 10:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1. A férfiaknak van saját ízlése, ami számodra "átlagos", az lehet, hogy számára a legszebb. Pl. nem egy olyan férfit ismerek, akik kimondottan viszolyognak a nagyon "megcsinált" nőktől, és az átlagosnak tartott nőket tartják szépnek.

2. MINDEN ember vágyik pozitív megerősítésekre, és teljesen természete, hogy ott próbálkozik, ahol biztatást kap. Ha megteheti, hogy válogasson, akkor miért ne keresne olyan nőt, aki azt jelzi felé, hogy van keresnivalója. Ez egy teljesen normális emberi attitűd.

2015. szept. 24. 10:49
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Mégis miért lenne béna, ha nem megy oda egy olyan beképzelt magáról túl sokat képzelő libához, aki már 2x is kikosarazta? Sőt, ezek után mit vársz? Elvárod, hogy 2x-es visszautasítás után még csapja a szelet? És attól, hogy te szebbnek gondolod magad a többi csajnál akiknél próbálkozik, ez koránt sincs így. Neki nyilván tetszenek, hisz nem próbálkozna náluk. Neked pedig nem ártana kicsit leszállnod a fellegekből, ahova elszálltál magadtól.
2015. szept. 24. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, drága.

De vettem a fáradságot és visszakerestem.

Ez a 145. NOCSABASZOS kérdésed!

NEM UNOD MÉG???

2015. szept. 24. 11:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

LOl. 2* kikosaraztad. Mit vársz? :D Komolyan sokszor iszonyat idiótán tudtok viselkedni, túlkomplikálni dolgokat.

26F

2015. szept. 24. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az szúrja a szemem a kérdésben, hogy magadat "fullosabb kategóriájú nő"-nek nevezed. Nem baj, ha annak tartod magad, jó az önbizalom, csak visszatetsző, mikor ezt valaki ki is mondja magáról. Ahogy a többiek is írták: kétszer elküldted. Miért próbálkozna harmadszor? Miért tenné újra kockára a büszkeségét? És egyáltalán miért érdekel, hogy miért nem kajtat utánad, ha nyilvánvalóan nem kell neked, mivel kétszer is elhajtottad? Sokaknak elég az egy kosár ahhoz, hogy többet ne próbálkozzanak. Amit meg az átlagos nőkről írtál: nőként ne akard jobban tudni, hogy egy férfi számára ki számít vonzónak és ki átlagosnak! Amúgy jobban éreznéd magad, ha egy hozzád hasonló "fullosabb kategóriájú nő"-vel jelenne meg?
2015. szept. 24. 11:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem fogja tenni neked a szépet azért, hogy jól érezd magad, mert van egy megszállott udvarlód, akit lekoptathatsz.
2015. szept. 24. 11:45
 9/14 A kérdező kommentje:

En egy szoval nem irtam magamrol, hogy fullos vagyok, de mindegy. :)))

Sokszor nem en mondom a csajairol, hogy atalgosak, hanem rengeteg pasi is...

2015. szept. 24. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:

# 9: A rengeteg pasinak rengetegféle ízlése lehet. Egy adott nőt az egyik férfi rondának tart, a másik átlagosnak, a harmadik meg szépnek.

Egyszer egy barátommal iszogattunk, amikor teljesen elolvadva bámulta a szomszéd asztalnál ülő lányt, és közölte, hogy milyen gyönyörű, és szeretné megszólítani. Odanéztem, és ledöbbentem: konkrétan testi hibás volt a csaj, szerintem kifejezetten csúnya. A barátom viszont gyönyörűnek látta.

2015. szept. 24. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!