Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nocsabasz pasi ennyire bena?
Nem ertem, komolyan. Olyan lazan odamegy a csajokhoz, meg azokhoz is, akik atlagosak, szepek ugymond, de semmi extra nincs bennuk. A fullosabb kategoriaju nokhoz azonban sokszor olyan nehezen kozeledik.
Pl. velem evek ota azt jatssza, hogy nem jon oda hozzam(jo 2x kikosaraztam), hanem mindig azt nezi, hogy en mikor nezem ot. Kepes megfordulni, csak azert, hogy megbizonyosodjon rola, hogy nem-e bamulom...
Aztan gondolom latja, hogy nem foglalkozom vele, es keres mas not. De valahogy mindig ilyen atlagos kategoriajuakat. Miert? Mikor o tenyleg az a tipikus szepfiu, nok kedvence?
(bocsi az ossze-visszasagert, de hamar akartam sok dolgot leirni)
1. A férfiaknak van saját ízlése, ami számodra "átlagos", az lehet, hogy számára a legszebb. Pl. nem egy olyan férfit ismerek, akik kimondottan viszolyognak a nagyon "megcsinált" nőktől, és az átlagosnak tartott nőket tartják szépnek.
2. MINDEN ember vágyik pozitív megerősítésekre, és teljesen természete, hogy ott próbálkozik, ahol biztatást kap. Ha megteheti, hogy válogasson, akkor miért ne keresne olyan nőt, aki azt jelzi felé, hogy van keresnivalója. Ez egy teljesen normális emberi attitűd.
Nem tudom, drága.
De vettem a fáradságot és visszakerestem.
Ez a 145. NOCSABASZOS kérdésed!
NEM UNOD MÉG???
LOl. 2* kikosaraztad. Mit vársz? :D Komolyan sokszor iszonyat idiótán tudtok viselkedni, túlkomplikálni dolgokat.
26F
En egy szoval nem irtam magamrol, hogy fullos vagyok, de mindegy. :)))
Sokszor nem en mondom a csajairol, hogy atalgosak, hanem rengeteg pasi is...
# 9: A rengeteg pasinak rengetegféle ízlése lehet. Egy adott nőt az egyik férfi rondának tart, a másik átlagosnak, a harmadik meg szépnek.
Egyszer egy barátommal iszogattunk, amikor teljesen elolvadva bámulta a szomszéd asztalnál ülő lányt, és közölte, hogy milyen gyönyörű, és szeretné megszólítani. Odanéztem, és ledöbbentem: konkrétan testi hibás volt a csaj, szerintem kifejezetten csúnya. A barátom viszont gyönyörűnek látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!