Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veled, hogy a petting nagyon jól működött, de maga az aktus nem volt jó?
Olyan volt velem, hogy az utolsó nőm, tök jól nézett ki, és amikor ágyba bújtunk olyan lett mint egy fadarab.
Elvárta, hogy én kielégítsem, szóval részéről annyi hogy szétteszi a lábát, és majd él jól... Szóval nem volt kölcsönös. Be sem tettem neki. Utólag kiderült, hogy erősen megkérdőjelezhető volt. Gázos csaj volt...
22/F
Férfiként én a szexben nem vagyok annyira jó, de eddig minden partnerem el volt ájulva a nyelvtudományomtól. Nem egy partnerem mondta azt, hogy eddig én nyaltam ki életében legjobban. De sajnos volt olyan partnerem aki például pont ezért szakított mert azt mondta neki inkább a szex a lényegesebb, abban nem vagyok olyan jó, és azt se pótolja, hogy iszonyúan jól ki tudom nyalni. :)
Lányok van akinek inkább jobb ha jól kinyalják, az írhat nekem. :D
volt sokszor.
minden tök jó,izgató,erre betettem és a csajból egy behunyt szemű hipnotizált szuszogó halott lett,vagy egy full befeszült szisszegő.
a lényege,hogy miután beraktam gyakorlatilag egyedül maradtam,egyszemélyesség vált a dolog,az meg úgy nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!