15/L Ez igaz? Hogyan kerüljem ki a férre értést szavak nélkül? Korai a petting?
Megismertem egy srácot 1 éve , kb 1-2 hónapja elmélyült a kapcsolatunk.Hozzátenném hogy folyamatosan beszélgettünk az egy év alatt ,kisebb kihagyásokkal . 15 éves vagyok ő pedig 18. Beleszerettem pedig nem akartam volna , csak egyszerűen villanás szerűen megtörtént. Az 1 év alatt napról napra többet gondoltam rá. Már egy ideje együtt is vagyunk :) Meglepődve nézem a kortársaim hogy a legtöbbjük már 12 évesen nem volt szűz... sok barátnőm 13:12:14 évesen vesztette el , hogy túlessenek rajta. Elmondásuk szerint azok a vélemények befolyásoltál amit az idősebb fiúk mondtak nekik akik ˇszerették ˇőket.ˇ Utálok szűz lánnyal szexelni undorító az a lelógó bőr cafat meg ahogy vérzik.... meg eleve az hogy nem tudja mit kell csinálniˇ Igaz ez????
Elmondásuk szerint sok fiúra igazak a fentebb leírt vélemények.. Én szeretnék a barátommal pettingelni de mégis, nem szeretném hogyha ribancnak tűnnék előtte.
Hogyan tudnám rávezetni a dologra? Hogy ne értse fére és ne gondoljon arra hogy a szüzességem is rögtön felajánlanám azzal a lendülettel? Nem szeretek ilyen dolgokat megbeszélni mert úgy gondolom akkor elveszik belőle a romantika :ss Persze hogy a későbbiekben hogyha együtt maradunk akkor neki szeretném adni majd, de szeretném hogy érezze hogy értékes vagyok . úGy érzem nem maradok le semmiről ha várok még.
Egyáltalán nem maradsz le és ne hasonlítsd magad a többihez, amelyik "csak úgy megd*gatta" magát. Szerintem várj még pár évet, a barátodnak ezt meg kell értenie, ha nem, akkor valószínűleg nem ő lesz a neked legmegfelelőbb...
Miért tűnnél ribancnak előtte? (akkor lennél az, ha fővel-fával csinálnád azt, amit csak a barátoddal) Nem értem mit problémázol rajta, egy kapcsolatban fontos a kommunikáció: Beszéld ezt meg vele vagy a szüleiddel vagy bizalmasoddal.
Szerintem igen korrekt a gondolat menetet, és rendkívül ijesztő, a 12-14 éves szüzesség elvesztése, csak azért hogy meglegyen az is.
Köztetek van azért 3 év, ebben a korban ez lehet, sok, normális esetben az a tanács ilyen helyzetben, hogy teljesen nyíltan beszéljétek meg, talán itt is ez, viszont ez ahhoz vezethet, hogy ő tovább áll, mert nem úgy érez mint te, vagy nem hiszi hogy úgy tudna érezni, ezt persze több képpen is fel lehet fogni.
Elég értelmesnek tűnsz a kérdésed alapján, szerintem össze tudod szedni a gondolataid, és fel tudod (kérdés hogy mered-e) dobni neki az ötletedet.
Nem hiszem hogy bármiből is kiveszne a romantika, természetesen nem úgy kell nekifogni, hogy jogsi előtt nincs szex.
Ha petting közben tovább akar menni, és te finoman leállítod az még nem tragédia, ha ebből problémát csinál, a sokadik alkalommal, és nem sikerül megbeszélni, akkor viszont többnyire csak a skalpokra hajt mintsem kimondottan rád, és igen fontos dolgot tudtál meg, viszonylag nagy hiba nélkül.
Maradjatok ruhaban es ha eltevedne a kicsi keze vezesd vissza a ruha fele.
Pl. ha a polod ala nyulna, finoman fogd meg a kacsojat es huzd a polo fele a cicidre. Annak is orul majd, csak az meg nem olyan intim.
Vagy ha a labadnal probalkozik akkor a fenekedre vezeted a kezet es mosolyogsz hogy azt meg nem.
Lehet mindig be fog probalkozni. Ne izguljatok miatta, majd ha ugy erzed kesz vagy ra siman hagyod neki hogy jobban tapizzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!