Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A nővérem egy kis ribanc, egy...

A nővérem egy kis ribanc, egy idegesítő kis f*sz.17 éves és mindig fel. Az agyam. Mit csináljak, hogy kerüljem el?

Figyelt kérdés
A hasznos válaszokat felpontozom.
2012. okt. 29. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Most lány, vagy f*sz?

Mivel idegesít fel?

2012. okt. 29. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Feltúrja az ágyad?
2012. okt. 29. 21:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Ne kérdezzetek vissza, nem ezért tettem fel a kérdést. :D

Egyébként azzal perpill, hogy leordította anyámat, hogy miért zöld színű nestea-t vett, meghogy ez önzőség, mert hogy ő nem szereti a zöldet, közbe a barackos is akciós volt, miért nem azt vett? Ez full önzőség, és akkor besértődik.

Legutóbb ezen, de mindennap vannak húzásai és mindig sikerül kicsapnia nálam a biztosítékot. Legszívesebben pofánb*sznám.

2012. okt. 29. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Mindig ilyen volt vagy csak mostanában?Ha lány vagy akkor szerintem b*ssz le neki egyet.Lehet hogy akkor észhez tér.Ha fiú vagy akkor viszont nem ajánlom.Esetleg próbálj meg beszélni vele.Hasonló cipőben járok csak nekem bátyám van és ha elkezd hisztizni akkor még meg is üt.Tegnap pl. azért mert nem sütöttem neki pizzát.
2012. okt. 29. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:

utolsónak: mond meg a szüleidnek hogy mi a szitu, és ne hagyd hogy csicskáztasson ! mert akkor egész életében vagy ameddig 1 házban éltek, addig baszogtatni fog, és gondolom hogy ez igy nem jó neked. Szóval tegyél érte, ha segitség, vagy ötlet kell, Irj !.

A kérdezőnek pedig: szerintem beszéld meg szüleiddel, vagy tényleg ha csaj vagy akkor rendezd el másképp, ha elbirsz vele, mert nyámnyila akor csapd meg, ha meg erősebb akkor tedd el a cuccait, verd át, és állitsd be a szüleid előtt idiótának, hülyének. stb.

2012. okt. 29. 22:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, ez nem olyan könnyű hülyének beállítani mások előtt.

Ha lecsapnám, akkor visszaütne 10* erősebben, szóval nem a legjobb megoldás az erőszak. Ha meg ellopom a cuccait, nekem lesz lelkiismeret furdalásom, bár 1000-szer szívesebben raknám el az ő cuccait, mint másért, dehát nem lenne jó semmire, mert akkor vagy észreveszi, vagy nem és nem lesz tőle kevésbé idegtépő.

2012. okt. 30. 03:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Jah és nem lehet vele beszélni, mert annyira makacs, hogy csak egy embernek lehet igaza, és az ő. Azért ment a pont a válaszokra és köszönöm őket :D
2012. okt. 30. 03:44
 8/10 anonim ***** válasza:
te hány éves vagy?
2012. nov. 1. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Inkább kérd meg, hogy valamelyik barátnőjével mutassák meg neked, hogy miről szól az élet.
2012. nov. 1. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsóval egyet értek:DD
2012. nov. 1. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!