A nővérem egy kis ribanc, egy idegesítő kis f*sz.17 éves és mindig fel. Az agyam. Mit csináljak, hogy kerüljem el?
Most lány, vagy f*sz?
Mivel idegesít fel?
Ne kérdezzetek vissza, nem ezért tettem fel a kérdést. :D
Egyébként azzal perpill, hogy leordította anyámat, hogy miért zöld színű nestea-t vett, meghogy ez önzőség, mert hogy ő nem szereti a zöldet, közbe a barackos is akciós volt, miért nem azt vett? Ez full önzőség, és akkor besértődik.
Legutóbb ezen, de mindennap vannak húzásai és mindig sikerül kicsapnia nálam a biztosítékot. Legszívesebben pofánb*sznám.
utolsónak: mond meg a szüleidnek hogy mi a szitu, és ne hagyd hogy csicskáztasson ! mert akkor egész életében vagy ameddig 1 házban éltek, addig baszogtatni fog, és gondolom hogy ez igy nem jó neked. Szóval tegyél érte, ha segitség, vagy ötlet kell, Irj !.
A kérdezőnek pedig: szerintem beszéld meg szüleiddel, vagy tényleg ha csaj vagy akkor rendezd el másképp, ha elbirsz vele, mert nyámnyila akor csapd meg, ha meg erősebb akkor tedd el a cuccait, verd át, és állitsd be a szüleid előtt idiótának, hülyének. stb.
Fiú vagyok, ez nem olyan könnyű hülyének beállítani mások előtt.
Ha lecsapnám, akkor visszaütne 10* erősebben, szóval nem a legjobb megoldás az erőszak. Ha meg ellopom a cuccait, nekem lesz lelkiismeret furdalásom, bár 1000-szer szívesebben raknám el az ő cuccait, mint másért, dehát nem lenne jó semmire, mert akkor vagy észreveszi, vagy nem és nem lesz tőle kevésbé idegtépő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!