Mik azok az apró dolgok a hétköznapokban amik megnyugtatnak/boldoggá tesznek vagy éppen zavarnak/idegesítenek?
Sok olyan dolog van a hétköznapokban amikre oda sem figyelünk, de valójában apró örömet okoznak nekünk.
Én pl:
Szeretem:
-ha a fagylalt tölcsér alja megázik és kiszívhatom a fagyit alul
-nézni ahogy az esőcseppek legördülnek az ablakon és szeretem nézni " melyik ér előbb célba"
-szeretek a párás ablakra rajzolni
-szeretem megenni a tej fölét
nem szeretem:
-ha a közelemben kést fennek
-ha valakit gúnyolnak
-ha napszemüveges ember szemébe kell beszélnem, mert nem látom a tekintetét
Szeretem a:
-hűvös szellőt a meleg napokon
-amikor egy madár közel mer jönni hozzám, úgy, hogy látja, hogy nem csak egy oszlop vagyok, hanem élőlény. (mozgok)
-ha a természeti tényezők nekem játszanak. (pont akkor nem esik, vagy esik, vagy fúj, vagy nem fúj, amikor nekem jó. :D)
-a buszon ülve leghátulról úgy néz ki a jármű, mint egy hajó. :D és olyan, mintha a tenger dobálná (a kátyús utakon)
-szeretem, amikor első ítélkezésre valakiről pozitív véleményen vagyok. Ez nagyon ritka.
-szeretem látni, ha egy ember magában is tud boldog lenni, és ezt ki is meri fejezni akár egy idióta mosollyal, akár egy "debil" nézéssel. :D
-jah és szeretem, amikor az emberek úgy bánnak másokkal, ahogy emberekhez méltó. :) (vakokat segítenek az úton, vagy öregnéninek átadják a helyet. stb)
nem szeretem, ha hazugsággal leplezik a szarságukat.
és azt sem szeretem, ha ezért valaki mást hibáztatnak.
azt sem szeretem, amikor leplezik a hülyeségüket, és nem mernek elismerni egy hibát, amiért ők a felelősek.
Nem szeretem a neveletlen gyerek szüleit a bkv járatokon.
(hirtelen ennyi)
a lényeg, hogy a "nemszeretem" kategória szinte csak és kizárólag az emberekről szól, meg a fizikális fájdalmakról. :D (fogfájás, hasfájás, stb stb)
Ezek nagyon jók :D
És egyébként mindben egyet értek:)
Hát igen, többnyire emberi tulajdonságokról írtál, emberközpontba vetted a dolgot, de akkor is jók nagyon:D
Én pl. olyasmikre is gondoltam amik átlagosak...pl: nem szeretem ha valaki a közelben tördeli a kezét stb...
De ezek is találók:D
Jöhet még, ha valakinek van;D
Szeretem:
Kék az ég és süt a Nap
Zongoraszóló egy zeneszámban
Mezítláb járni eső után
Valaki rám mosolyog
Pont egy pohárnyi tej van a dobozban
Naplemente a Duna felett
Jó kedvvel ébredni egy álom után
Édes illatok (főleg vattacukor és kakaó)
Nem szeretem:
Ha valaki ok nélkül rosszkedvű
Ha elromlik az idő mikor programom van
Rosszat álmodni
Ha kiesik az internet
18/L
Ezek is jópofák:D
A tejes eszembe nem jutott volna, de igaz:)
az első vagyok.
sry, folytatom nem csak az emberi oldalról. :P
A vattacukor szaga irritál :$ (én nem szeretem :D)
Ha valamilyen sütibe van aszalt gyümölcs, akkor nagyon nem kérek belőle. :D
feldobja a kedvem, ha látok valami nem környezetbe illő, de személyiséget kifejező dolgot. :D (nem tucat cucc)
szeretem, ha lefekszem, és hideg a paplan, és addig "reszketek", míg bemelegszik. :D
szeretem a kondizás után, ha nem bírom mozgatni semmimet. :D (lehet ez már "beteges"? :Đ)
szeretem, ha a hangzavar után hirtelen csönd lesz.
Szeretem még, ha egy jó ember társaságában néma csöndben egymást nézve ugyanarra gondolunk, és nem kínként éljük meg a pillanatot.
Szeretem a lányok hosszú hajába bele"túrni" (nekem rövid hajam van :'( )
szeretem, ha a figyelmességemmel örömet, mosolyt tudok valakinek adni. (Ezt nagyon élvezem :D)
Szeretem ha valami igényesen van megcsinálva, kivitelezve. (precíz munka, vagy igényes autó tuning, vagy bármi más.)
szeretem, ha valaki játszadozik velem a szavaival. Gúny, vagy cinikus (amolyan jópofa).
Amikor a másik ember gondolatát hamarabb tudom, mint ő maga. :D (azt is szeretem :DD)
sry, ha sok lett. :)
Jaaj, még szeretem, ha egy lány egyértelmű érzelmeit, kétértelműen fejezi ki. :D (tehát tudom, hogy szeret, vagy utál, de az ellenkezőjét "teszi". :D)
pl ha tudom, hogy szeret, de közben "cukkol", vagy ha utál, de közben "szép szavakkal játszik". :D
(szeretem az emberi játékokat. :\ (megint visszakanyarodtam az emberekhez... :D)
megint én... :D
szeretek beszélgetés nélkül sétálni valakivel az eső utáni sétálóutcákban, ahol este a lámpák fénye a földről csillog. :D
szeretem ha őszinték az emberek a komoly érzelmeikkel kapcsolatban.
szeretem, ha témához nem illő módon valaki őszinteségi rohamot kap. :D(nah nincs több emberi, ígérem)
Mééég szeretem az eső "elő illatát", amikor még nem esik, de már tudom, hogy jön.
Szeretem a villámokat, és a hűvös (nem hideg) didergést. :D
szeretem a lányok illatát, amikor megpuszilom őket (csak annyira erős a parfüm, hogy akit közel enged, az érzi)
szeretem a határozott férfi kézfogást. :D (ezt nem félreérteni)
szeretem még a metrón az angol bemondónő akcentusát.
pliiz get jor tiket, for passz redi. :D
(nah mára elég. :D)
Ha-ha ez aranyos volt,..első "adagban" írtad: sry ha sok lett..aztán még jött 2 adag :D:D
Egyébként nem sok...hanem nem elég xD...(csak vicc:D)
Szóval azt akartam mondani, azaz írni, hogy felőlem 20 oldalasat is írhatsz akár, szívesen fogadom őket^^
Igen, megint a végére kicsit visszakanyarodtál az emberhez, de nem baj , öröm volt olvasni:D:D
És amit a vattacukrosról, aszaltgyümisről írtál, egyet értek...És mostanában a bnőim milyen parfümöt vesznek liter számra? hát persze hogy vattacukrosat ><"...na mind1..szerencsére hamar elmegy az illatuk :"D..kínznak engem
A többi is jó volt, igen ezek olyan emberi pillanatok amiket szerintem sokat szeretünk még:D Az az igaz barát akire elég ránézned és már tudjátok a másik mire gondol:"D
Ha még eszedbe jut nyugodtan írhatsz, örömmel fogadom:)
És köszi az eddigit^^
Reggeli kave cigivel mindig megnyugtat.
Ha ket ellensegeskedo orszag allampolgarai fittyet hanyva az elvarasokra baratsagosak egymassal.Pl tegnap lattam egy cikket arrol h az izraeliek kampany inditottak, h ok nekik nincs semmi bajuk az iraniakkal, aztan erre jott a hasonlo valasz az iraniaktol...kajak bogtem rajta, nem tudom liert de mindenen extra konnyen meghatodok.:)
Ha nagy vihar van meg mennydorges es en a kocsibol vagy a haz ablakabol figyelhettem es jol esik reszketni.
Ha reggeli napsutesre ebredek.
Szeretem ha valaki megosztja velem a problemjat es nem erzem magam lelki szemetesnek , foleg ha bizalmi dolgokrol van szo.Olyankor megtisztelve erzem magam.
Ha egy uj kajat csinalok es elsore sikerul.:)
Ha a buszon ulve figyelhettem a kinn levo tajat es nem kapaszkodva kell vegig nyomorognom az utat.
Ha a bevasarlokp.ban gyerekes anyukat latok, akirol latom h jo anyuka feltetelezhetoen.
Ha sms kapok egy szamomra kedves embertol':)
Ha egy jo filmet sikerul megneznem , aminek tartalma isvan es elgondolkoztat.
Szeretem ha elmegy az aram es gyergyaval idetlenkedunk es valahogy tobb ido jut egymasra...
Szeretek elalvasig , egy takaroval beburkolozva izgalmas konyvet olvasni'
Ha a facebookon egy ertelmes posztomra ertelmes, informaciot, velemenyt kifejto valasz kapok es nem csak a vicces posztoat tetszikelik.
Nem szeretem , ha valakit hivok es fontos lenni, de nem veszi fel.
Nem szeretem, ha az utcan vagy a kozertben megbamulnak.Pedig teljesen atlagosan nezek ki.
Ha valami fontos esemeny elott pattanasom lesz...:(
Ha valakinek segitek , de nem h hala nem szorul bele , de meg kesobb keresztbe is tesz....
Ha a boltban egy fasult, bunko szemely a penztaros.
Ha elmegy az internet....
Ha legy van a szobaban es nem tudom az Uristennek se levadaszni.
Ha csalodnom kell valakiben.
Ha beszakad a kormom es nem otthon vagyok...es nem tudom korrigalni.
Ha valaki irigykedik ram
Ha hulyenek neznek vagy ha kibeszelnek a hatam mogott.
Ha folyton valaki bizalmatlan velem es folyamatosan tesztelget.
Ha az epp felvenni szandekozott ruham. Keresesekor radobbenek , h a szennyesbe varakozik....
Szeretem:
- az út illatát eső után
- frissen nyírt fű szagát
- mikor naplementekor pont úgy süt be a nap a szobámba, hogy narancssárgás fénye van.:D
Nem szeretem:
- ha épp elkezdek valamit csinálni, és valaki szól hogy most rögtön menjek valami mást csinálni
- ha letörik a körmöm :D
- ha egy értelmi fogyatékos (vagy szimplán buta) ember leszólít az utcán. Nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!