Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egy 29 éves nönek egy 70 éves ffi-töl gyermeke?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 10:05
11/23 anonim válasza:
ha lefeküdt vele mért ne lehetne? :Dd
12/23 anonim válasza:
Elvileg lehetséges, ha egyikük sem meddő.27L
13/23 anonim válasza:
simán lehet
férfiak sokáig termékenyek maradnak a nőkkel ellentétben
én legalább is így tanultam még bioszon:D
15/23 anonim válasza:
Van erre egy viccem:
70 éves bácsika elmegy a doktorhoz. Doktorúr képzelje, nem soká születni fog egy gyermekem. Mire a doktor: -Elmondok önnek egy történtet a vadászról, aki elment afrikába vadászni. Mendegél a szavannán, egyszer csak eléugrik egy oroszlán. A vadász megijed, előveszi az esernyőjét, majd lepuffantja az állatot. Mire az öregember felkiállt: -De az lehetetlen, valaki más lőtt helyette. -Pontosan :feleli a doktor.
Itt is ez történt..:D
16/23 anonim válasza:
Ha feláll a pasinak még akkor egy isten, ha be tudja adni egy 29 éves csajnak! :D
17/23 anonim válasza:
Bazzzd meg majd 70 éves leszek küld az 30as lányod, tuti nekem is feláll arra, vagy csak feltérdel????
18/23 anonim válasza:
lehetni lehet, csak a gyerek szellemileg és testileg egészséges
19/23 anonim válasza:
Remélem ha én 70 leszek akkor még fel fog állni. :) Mellesleg Sir Sean Connery eléggé férfias és 66 éves volt mikor a Sziklában játszott, vagyis közel a 70-hez. Szerintem sok fiatal nő bevállalta volna.
20/23 anonim válasza:
Lehet. Csak nehogy meghaljon a férfi, és egyedül neveld pár év múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!