Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az ha egy nőnek már van egy gyermeke eltaszítana benneteket? Mernétek vele kapcsolatot kezdeni?
Nem igazán értem: nők találnak párra újból, tömegesen, gyerekkel együtt. Miért lenne pont ez az eset kivétel?
Persze abban ne bízzál 100%-ig, hopgy sírig tartó örök társ lesz. Ha már elsőre sem sikerült...
Bocsi, de én nő vagyok és leginkább a férjem miatt ment tönkre a házasságom. Csak tudni szerettem volna, van-e esélyem még, vagy egy kisgyerekkel már nem nagyon. Jól tartom magam, mindig is adtam magamra. Van egy konkrét, aki tetszik.
Azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjak véleményeket kívülállóktól. Köszönöm.
Az én kislányom most lesz 4 éves!
1 éves volt,amikor szétmentünk az apjával,2 amikor elkezdtem férfiakkal ismerkedni!
Nekem soha nem okozott ez problémát,sőt volt,hogy játszótéren hívott el randizni egy elvált fiús apuka!
Egyetlen srác volt,aki azt mondta ő ezt nem igazán tudná tolerálni "bocs",aztán nem telt egy hét és ő maga jött,hogyha még lenne rá esély,akkor estleg DE PERSZE NEM VOLT!
Szerintem ne aggódj,el fogsz kelni!
Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik,hogy nekem eddig két kapcsolatom volt "komolyabb" 4 ill. 5 hó,de egyiküknek se mutattam be a lányom,de nem is a kicsi miatt lett vége egyiknek se!
Sok sikert!
Köszönöm a hozzászólásokat, hasznosak számomra. Köszi, hogy szakítottak rám időt. :)
Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!