Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha egy srác bocsánatot kérne amiért szeret titeket?

Figyelt kérdés
"sajnálom, hogy szeretlek.. tudom, hogy te engem nem, de nehéz téged nem szeretni"
2015. szept. 23. 09:24
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

"Semmi gond, mással is előfordul"

Csak viccelek, ezért miért kell bocsánatot kérni? Nem mi döntjük el, kit szeretünk.

2015. szept. 23. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha egyszer nemet mondtam, azt úgy is érzem, ettől még nem javulnának a lehetőségei. De ha elkezdene még erőlködni is, akkor igyekeznék minél jobban eltávolodni tőle.
2015. szept. 23. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
hát ez szánalmas...az önsajnáltatást sosem bírtam.
2015. szept. 23. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez a mondat csak egy esetben lehetne egyáltalán értelmezhető: ha valamilyen külső körülmény miatt a srác nem tudja megszakítani a kapcsolatot, vagy minimum messziről elkerülni a nőt. De nehéz elképzelnem ilyen helyzetet, lakatlan szigetet kivéve. Ha őszintén akarja valaki, akkor távol tud maradni.
2015. szept. 23. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi gond, a szívnek nem lehet parancsolni. Én sem tehetek róla, hogy nem tudlak téged szeretni."

(Már ha a kiegészítésből jól értelmezem a felállást, hogy a lány nem viszonozza.)

2015. szept. 23. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem undorító lenne. olyan színpadiasnak érezném.
2015. szept. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!