Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy bocsánatot kérjen a srác, aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Többször megbántott, és ha egyszer kedves velem, én már rögtön a nyakába ugranék. Most elég közömbösen viselkedek vele, hogy észrevegye már magát, de mint mondtam, egyszer rám mosolyog és már futnék is hozzá, mert nagyon szeretem. Ilyenkor mi a jó, mit csináljak? Eléggé fáj, ahogy néha viselkedik. :(2013. nov. 28. 23:20
1/9 anonim válasza:
sosem fog bocsánatot kérni, mert nem érez irányodba semmit és ezért észre sem veszi, ha megbánt. röviden ennyi.
3/9 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb megmondani neki, hogy megbántott? Semmi értelme ennek a hülyeségnek, hogy így meg úgy viselkedsz vele, hátha észreveszi magát, mert nem fogja. Néma gyereknek az anyja sem vesz telefont, na.
4/9 anonim válasza:
öh de jártok vagy barátok vagytok vagy csak osztály,évfolyam, társak ???
5/9 A kérdező kommentje:
Hivatalosan nem járunk, de nagyon szoros a kapcsolatunk. Elég sokat vagyunk együtt.
18L
2013. nov. 28. 23:24
6/9 A kérdező kommentje:
Régen volt, hogy megmondtam neki, hogy megbántott. Akkor meg is beszéltük. De most szinte ugyanott tartunk.
2013. nov. 28. 23:25
8/9 anonim válasza:
gyere hozzám és rehabilitállak kislány
9/9 anonim válasza:
Ha ő is érez valamit irántad, akkor törődik veled annyira, hogy ezt észrevegye. Ha nem érdekled, akkor viszont hidegen hagyja, hogy fájdalmat okoz, neked meg ebben az esetben fölösleges foglalkoznod ilyennel, hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!