Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reinschaw kérdése:
Nagyon tetszik egy srac, es nem tudom, o mit gondol, hogy erez. Szerinted?
Figyelt kérdés
Mar nagyon regota tetszik egy srac es az a baj hogy nem tudom, hogy en bejovok-e neki. Volt par jel, ami arra utalt volna, hogy nem vagyok kozombos a szamara, de felek, hogy csak en latok bele dolgokat. Chat-en soha nem ir ra, viszont ha en irok, akkor mindig kedves es soha nem o lep le elsonek. Amikor meg nem irok ra de mindketten online vgyunk miutan lelepek 5 percen belul mar o sincs fenn. Vajon ez jelent valamit?2013. nov. 1. 10:47
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan kezdemenyezzek, hogy ne ijesszem el, elegge felenk sracnak ismerem, meg hat en sem vagyok az a kezdemenyezo tipus? Mit tegyek?
2013. nov. 1. 10:54
3/4 anonim válasza:
lehet, hogy jelent :) ... (magambol kiindulva :P)
de eloben szoktatok e talalkozni ?
egy suliba jartok vagy valami hasonlo ? :)
25f
4/4 A kérdező kommentje:
Igen szoktunk, ugyanis egy suliba jarunk, igaz az utobbi idoben kevesebbet. De a barati korunk nagyreszt ugyanaz, igy ha valahova kimozdulunk altalaban o is ott van. Igaz, meg nem kezdemenyezett soha, de legutobb, mikor kiruccantuk egyet, akkor mellettem ult es mindig igyekezett ugy elhelyezkedni, hogy vissza tudjon ulni mellem.
Csak felek, hogy ebbol csak en csinalod tul nagy dolgot es csak veletlenul ult mellem :(
2013. nov. 1. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!