Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes megkérdezni? 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megkérdezni? 18L

Figyelt kérdés
Fiútól, akit kb 2 hónapja ismerek, és nemrég elhívtam randira, nemet mondott, azóta nem nagyon beszéltünk, csak köszönünk egymásnak. Szóval érdemes lenne megkérdezni, hogy mi változott meg, mert az elején olyan jól alakult minden. Szeretném tudni, de nem merem megkérdezni.
2010. márc. 14. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát,ha gondolod,de én inkább már hagynám a fenébe.
2010. márc. 14. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt,hogy a fiú csak barátként közeledett hozzád és te félre értetted,de mindenképp jobb lenne tisztázni mi az oka a dolgoknak,Te is és Ő is másként látnátok. Mond el neki,lehet félre értetted,és lehettek barátok,de csak,ha úgy is gondolod.
2010. márc. 14. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na haragudj, de szerintem hagyd. Ha szeretne valamit, keresne.
2010. márc. 14. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2. voltam:

Szerintem hülyeség ez a legyünk barátok. A kérdező nyilván nem így tekint a delikvensre...kár ezt erőltetni.

2010. márc. 14. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
bocs, 3.
2010. márc. 14. 09:33
 6/7 anonim válasza:

..nem lehet hogy túl korán kérdezted meg tőle a randit és ez tolakodónak hatott?

Mert ha igen lehet hogy beijedt..

ha legközelebb beszélsz vele,sztem ne ezzel kezdd rögtön,hanem beszélgessetek csak simán,barátilag általános/mindennapi témákról és ne hozd neki elő ezt,hanem tiszta lappal baráti szinten..és a reakcióiból lemérheted milyen szívesen beszélget veled,és ha akar vmi többet akkor majd ő elhív.az is lehet hogy azért hidegült el mert ő csak barátilag gondol rád és nem akar többet..

..szerintem ez jó taktika lehet, hogy megérezd hogy viszonyul hozzád, mindamellett ha ezzel nem nyersz kielégítő választ az se baj ha egyenesen megkérdezed;nem vesztesz vele semmit..ha nem tetszel neki,akkor úgy is mind1,neked egy tapasztalat..ha meg igen,akkor lehet hogy ez előmozdítja a dolgok pozitív alakulását.

2010. márc. 14. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat....:)
2010. márc. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!