Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megkérdezni? 18L
2. voltam:
Szerintem hülyeség ez a legyünk barátok. A kérdező nyilván nem így tekint a delikvensre...kár ezt erőltetni.
..nem lehet hogy túl korán kérdezted meg tőle a randit és ez tolakodónak hatott?
Mert ha igen lehet hogy beijedt..
ha legközelebb beszélsz vele,sztem ne ezzel kezdd rögtön,hanem beszélgessetek csak simán,barátilag általános/mindennapi témákról és ne hozd neki elő ezt,hanem tiszta lappal baráti szinten..és a reakcióiból lemérheted milyen szívesen beszélget veled,és ha akar vmi többet akkor majd ő elhív.az is lehet hogy azért hidegült el mert ő csak barátilag gondol rád és nem akar többet..
..szerintem ez jó taktika lehet, hogy megérezd hogy viszonyul hozzád, mindamellett ha ezzel nem nyersz kielégítő választ az se baj ha egyenesen megkérdezed;nem vesztesz vele semmit..ha nem tetszel neki,akkor úgy is mind1,neked egy tapasztalat..ha meg igen,akkor lehet hogy ez előmozdítja a dolgok pozitív alakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!