Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megkérdezni vagy ezt már elszúrtam?
Van egy lány barátom, akibe beleszerettem, de nem mondtam el neki, hogy mit érzek iránta. De azért finoman próbáltam vele érzékeltetni. Már régóta húzódik ez a dolog, egyszer egy ebből fakadó kis konfliktus miatt meg is ígérte, hogy erről beszéljünk, mert tisztázni kell néhány dolgot (ezt már nem először ígérte meg), de aztán ezek a beszélgetések soha nem történtek meg valahogy mindig „elfelejtette” vagy „közbejött” valami. Mostanában már egyre kevesebbet beszélgettünk és én jeleztem, hogy kezd elhalni a barátságunk. A reakció erre az volt, hogy azért nem beszélgetünk már annyit, mert látja rajtam, hogy bizonytalan vagyok vele kapcsolatban és nem akar még jobban elbizonytalanítani amíg ezt nem tisztázom magamban. Vagyis érezte, hogy akarhatok valamit. Egyébként Ő soha nem mondta ki, hogy köztünk nem lehet más, de az ellenkezőjét sem erősítette meg.
Mivel nem tudtuk ezt megbeszélni én úgy gondoltam, hogy inkább lezárom ezt magamban. És mivel nem akartam, hogy a barátságunk is kárba menjen, így inkább azt hazudtam, hogy csak mint barátomat szeretem. Erre nem reagált semmit, azt sem, hogy jó akkor legyen így vagy azt se, hogy de azért mégis meg lehetne próbálni. Szerintem érezte, hogy nem az igazat mondtam el neki.
Szóval a döntésem ellenére szerintetek érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy ha nem az eszemre, hanem a szívemre hallgatok és elmondom neki, hogy valójában nem csak barátként gondoltam rá és megkérdezem, hogy így lett e volna esélyem, erre Ő mit válaszolna?
Csak azért kérdezem, mert így a dolog még mindig nincs lezárva, ugyanis Ő nem mondta ki egyik válaszlehetőséget sem. Vagyis hagyott egy további lehetőséget a módosításra. Vagy hogy szedjem ki belőle a választ, mert Ő nem mondja el, hogy mit érez. Lehet, hogy nem csak én vagyok bizonytalan???
Másodiknak: Kb majdnem egy éve ismerjük egymás, de én csak olyan 3-4 hónapja érzem úgy, hogy valami megváltozott és nem tudom ezt lerendezni, de már nem először próbáltam. Egyébként kb 2-3 hete kezdett szétesni a barátság is emiatt.
Harmadiknak: Elhívom én minden fele, de ha én akarom, hogy jöjjön akkor nem jön, vagy megígéri, hogy találkozunk, majd lemondja... Ahol pedig beszélgetni szoktunk, nem olyan környezet, ahol erről lehetne beszélgetni. Olyan mintha félne belevágni vagy nemtudom.
Ötödiknek: Ez az ettől félek én is, hogy ha nem teszem meg akkor bánni fogom, hogy nem próbáltam meg. Még akkor is ha nem + választ kapok.
Többieknek is köszönöm a választ.
Egyértelműen nagyon fontos volna, hogy megbeszéljétek, viszont az rossz jel, hogy lefújogatja a találkozókat.
Talán ezt is sejti, hogy miről akarsz vele beszélni, de ha megértő, akkor ha nyíltan megmondod neki, hogy miről akarsz vele beszélni, és hogy ez mennyire fontos neked, akkor biztos belemegy.
Az ilyet tényleg rohadtul meg kell beszélni, nőt nem lehet elfelejteni csak úgy, és amíg a leghalványabb, a legapróbb remény még mindig él, addig nem szabad lemondani róla lélekben, ezt tapasztalatból mondom.
Csak annyit tudok mondani, mint amire már te is rájöttél, hogy valószínűleg fél egy picit a leányzó. Vagy esetleg még nincs meg teljesen az a fajta bizalom feléd, ami erősítené a döntését. Találkoztam már hasonló esettel, ahol hónapokig beszélgetett a fiú és a lány, mégsem sikerült összejönniük, aztán végül olyannyira "összeszoktak" (bár nem ez a legmegfelelőbb szó erre), hogy sikerült összehozni a randit, és azóta is együtt vannak... immáron 4 éve. Tehát én csak azt tudom tanácsolni, ne add fel,mondd el, mit érzel, de ne zúdítsd rá, csak szépen, finoman közöld vele. Meglátod, erre mit reagál. De ha nem akarja, ne erőltesd rá magad. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!