Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet internetes barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet internetes barátság?

Figyelt kérdés

(Tudom, hogy nem jó kategória, de nem tudtam máshova.)

Van egy barátnőm, akivel neten ismerkedtünk meg olyan féléve, mindennap beszélünk, ha tudunk és elég jóban vagyunk. Találkozásra fog kerülni a sor, ő már szeretne, és én is, csak félek, mivel az első randik, találkozások mindig olyan kellemetlenek. Ezt tapasztaltam is, így ismertem meg más barátnőmet is, de akkor volt lehetőség új találkozásra, nem adtuk fel az első cikisnél, amikor alig szóltunk egymáshoz. De mi van ha a netes barátnőmmel se lesz téma, nem csinálunk semmit, máshogy reagálunk egymásra élőben? Sok kilométer van köztünk, nem csinálhatjuk azt, hogy holnap megint találkozunk. Jó lenne már látni, de félek, hogy rosszul sül el.

Találkozzunk egyáltalán, vagy maradjon csak két internetes barátság? Honnan tudhatnám, hogy élőbe, hogy reagálunk a másikra?

(Én is lány vagyok...)

2010. márc. 14. 07:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

persze, létezik internetes barátság ..

még fiú és lány között is .. : DD

tapasztalat ..

és találkozzatok nyugodtan, ha az első nem sikerül, későbbre biztosan be lehet iktatni egy második találkozást ..

ha pedig már elég jóba vagytok, teljesen mindegy hogy miről beszélgettek, de a jóbarátok között a hallgatás sem ciki :)

soksikert ..

2010. márc. 14. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van netes barátnőm,kb 7 hónap msn után taliztunk és tők jól kijővünk,igaz nagyon messze lakunk egymástól,azóta már egyszer itt is aludt nálam és csajos progikat csináltunk, hajnalig dumáltunk.A lényeg hogy ne légy zavarban,és ha taliztok viselkedj úgy,mintha mindíg is ismerted volna,hiszen ha régóta beszéltek akkor már ismeritek egymást.

24/L

2010. márc. 14. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen,van ilyen.
2010. márc. 14. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:

én már több neten megismert barátnőmmel is találkoztam, eleinte nagyon féltem, hogy milyen lesz találkozni, de mindig minden rendben volt :D

szerintem semmiféleképpen ne mulasszátok el a lehetőséget, hogy találkozhattok :)

17/L

2010. márc. 14. 14:17
 5/5 anonim válasza:

Persze :D szerintem az nagyon jók, nekem ijen bnőm is van az egyik pesti a másik kazincbarcikai ( ő most látogatott meg :D meglepiként:) nagyon örültem:D )

És szerintem azért jó mert, jó érzés hogy nem csak azokra számíthatsz akik gyakorlatileg mindig melletted vannak:D hanem így mindenhol. (:

2010. júl. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!