Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan férfiak, akik olyan kilátástalannak érzik a helyzetüket, hogy akár egy gyikos nővel is beérnék?

Figyelt kérdés

2015. szept. 21. 20:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Bárki jöhet. :(
2015. szept. 21. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Exem itt ismertem meg!
2015. szept. 21. 21:47
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg vannak olyan férfiak, akik olyan kilátástalannak érzik a helyzetüket, hogy a gyikon írogatnak?
2015. szept. 21. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
# 13 Vannak!
2015. szept. 21. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Te meg "gyikos" férfi vagy, ezek szerint veled is megagáz összejönnie egy csajnak :D
2015. szept. 21. 22:16
 16/20 tumpech válasza:
83%

Ezt a kérdést 2 oldalról érdemes megközelíteni:

1. Mindig van lejjebb, sajnos az emberek néha nem tudnak letenni a pesszimitásról, ezért képesek mérgező kapcsolatba menni, mert kevésbé fáj az együttlét velük mint a magány.

2. Akkor most lássuk a gyik-es csajokat. Alapvetően én úgy gondolom, hogy az oldal eléggé unisex ahhoz, hogy mindkét nemből ugyanazokat a személyiségű embereket vonzza. Ezért nem számít, hogy férfi, vagy nő vagy, ha úgy gondolod szánalmas gyik-os emberrel randizni, akkor ezek szerint veled is szánalmas randizni. De ha úgy gondolod te különleges vagy, akkor ez azt jelenti, hogy olyan embereket is vonz az oldal mint te, és mivel eléggé unisex a hozzáállása alapvetően az oldalnak ezért sok olyan nő lehet itt, aki hasonlóan elfogadható, mint te. Éppen ezért nem feltétlenül szánalmas az, ha valaki innen szedi a kapcsolatot. Lehet, hogy kifog olyan partnert valaki magának, aki nem éppen a legmegfelelőbb neki, de erre megvan az esély egy szórakozóhelyen, itt legalább abban biztos lehetsz, hogy a másik fél tud olvasni. Bár ott a hátrány, hogy nem látod hogy néz ki. Van előnye és hátránya is.

2015. szept. 24. 05:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Basszuskulcs, gyilkos nőt olvastam elösször.

Nos, ha tényleg olyan néhány csaj itt, mint amilyennek beállítják magukat, akkor igen. Mitöbb, talán egy életre szóló szerelem is lehetne belőle. Elvileg teli van ez a gyik rendes csajokkal akik szerelemre és törődésre vágynak, hűséges srácra aki kedves és romantikus Velük. Nem számít nékik ha nem jópasi, izmokkal és duci pénztárcával, nem kell nékik a rezgés meg a kémia...

Ezt csak onnan gondolom, hogy mikor ezek ellenkezőjét írom, akk mindig lepontoznak;P

2015. szept. 26. 17:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de el vagy tévedve. Nincs nő akinek ne kéne a rezgés meg a kémia. A többi valóban másodlagos.
2015. szept. 26. 17:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ide ugyanazok az emberek járnak akik körül vesznek minket az életben. A Facebookon és bàrhol. Ennek a honlapnak a közönsége nem egy speciális szekta, hanem átlagemberek.

Sok ismerősöm van pl akikről utólag tudom meg, hogy itt is van regisztrációja. És akkor mi van?

Tehát ha ismerkedem az ember számít nem a webes környezet ahol megismertem.

2015. szept. 27. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is gyilkost olvastam...
2015. szept. 27. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!